Простий та розкішний салат.

Дуже простий в приготуванні розкішний салат, котрий Ви здатні виготовити всього за десять – п'ятнадцять хвилин. Більш того якщо Ви будете все робити за нашим рецептом, успіх цього салату серед Ваших друзів буде гарантовано. І це зрозуміло. Такий кольоровий свіжий, разом з тим простий салат, не може залишитися без уваги.

При приготуванні такого здавалось би простого салату обовязково зверніть увагу ня якість продуктів. Ніякі соуси не здатні замаскувати смак не смачного кавуна. Тому обов’язково зверніть на це увагу. Звісно у рецепті простого салату при приготуванні соусу присутній мед, але якщо кавун буде водяний зі смаком «як трава», у Вас нічого не вийде. Простий салат буде свіжим але не смачним. Тому спочатку скуштуйте кавун а потім кладіть його до Вашого простого салату.

Наш простий салат - це яскраво.

Зазвичай салати вважаються смачними гарнірами, що містять безліч різних корисних для здоров'я властивостей, важливих для організму. Сьогодні ми пропонуємо один з простих способів крок за кроком приготувати розкішний і смачний салат.

Простий та розкішний салат.

Прості продукти для простого салату.

  • Огірки 1-2 шт. в залежності від довжени;
  • Столова ложка подрібненої м'яти;
  • Кавун - 600г;
  • Цибуля червона 1 невелика;
  • Сир фета - за смаком.

Інгредієнті для соусу простого салату.

  • 4 - столові ложки оливкової олії;
  • Пів чайної ложки солі;
  • Дві столові ложки оцту;
  • Столова ложка меду;
  • ¼ чайної ложки чорного перцю.

Спосіб приготування нашого простого салату.

Крок 1 в приготуванні нашого простого та розкішного салату. Давайте спочатку приготуємо соус. Це мабуть найбільш складний та довгий момент у приготуванні. Збийте виделкою оцет, олію та мед у невеликій мисці, додайте трішечки сіль та перець.

prostij sous

Крок 2. Підготуйте всі продукти. Ретельно вимийте овочі. Очистіть кавун від скоринки та видаліть все насіння. Дуже неприємно якщо у Вашому смачному простому салаті випадково попадеться на зуби насіння кавуна. Тепер змішайте інгредієнти салату. Помістіть огірок, кавун, цибулю та м'яту у велику миску та добре перемішайте інгредієнти, але не помніть кавун.

Мішаемо продукти для салату.

Ось майже і все, тепер можна додати соусу до нашого простого салату. Просто вилийте на інгредієнти соус і ретельно все перемішайте.

Поєднуємо соус та салат

Подавайте простий салат прямо на тарілці сервіровки, додавши сир за вашим бажанням. Не забувайте про зелень, додайте до салату трішечки м’яти вона значно додасть свіжості та святковості страві.

prostij salat


Важливо.Треба зауважити!

Невеличка порада! Звичайно всі бажають отримати простий салат з самими надзвичайними смаковими якостями. Для цього Ви можете використати у салаті лише серединку кавуна. За звичай у навіть несмачного кавуна серединка більш солодка та смачна.