Простий яєчний салат.
Мабуть прості салати з яйцями та майонезом найулюбленіші серед наших домогосподарок. І це зрозуміло. Готується вони швидко, вони смачні та поживні, а головне, яйця майже завжди є у холодильнику навіть у чоловіків. Дуже цікавим поєднанням у нашому яєчному салаті є смакові якості червоного болгарського перцю. З ним у яєчному салаті з’являється хруст кість та різноманіття смаку. Оскільки одні яйця та часник поживно але не дуже смачно.
Зверніть увагу на те, що приготований яєчний салат з легкістю можна взяти із собою на роботу. Звичайно не у салатниці. А, наприклад, Ви можете взяти тостерний хліб, на один нанести Ваш приготований яєчний салат, а іншим накрити зверху. Вийде чудовий та смачний бутерброд з яєчного салату.
Наш простий яєчний салат - на кожен день.
Одним з важливих моментів при приготуванні нашого салату з яєць є використання майонезу. Цей продукт ми завжди пропонуємо готувати власноруч, оскільки магазинський майонез не завжди буде корисним та смачним, що погіршить смакові якості Вашого яєчного салату.
Прості продукти для простого салату.
- 6 варених яєць, нарізаних;
- 1/4 склянки майонезу (або до смаку);
- 1 столова ложка гірчиці;
- 1 невеликий маринований огірок, нарізаний;
- 1 столова ложка подрібненого червоного болгарського перцю;
- 1 столова ложка свіжого часнику, нарізаного;
- сіль та перець за смаком (робіть це після об'єднання всіх інгредієнтів та перевірки смаку).
Спосіб приготування салату з яєць.
При приготуванні салат з яєць, почніть з того що відваріть яйця. Поки готуються та охолоджуються яйця Ви можете підготувати інші продукти для салату. Ретельно вимийте та очистіть болгарський перець, подрібніть його. Подрібніть також маринований огірок. Після того як охолонуть яйця подрібніть і їх.
Тепер залишилося лише змішати всі інгредієнти (крім солі та перцю). Спробуйте на смак і за бажання додайте сіль та перець до Вашого яєчного салату.
Треба зауважити! Обов’язково зберігайте Ваш яєчний салат у холодильнику у щільно закритому контейнері, це збереже його смакові якості та продовжить термін зберігання. |