Bulgogi по корейськи.

Bulgogi, інколи так хочеться приготувати щось новеньке та неординарне, хочеться порадувати своїх близьких цікавою та смачною стравою. Сьогодні ми надаємо Вам рецепт Пулькоги. Це буде цікаво, як і вся корейська кухня.

Ця страва називається Bulgogi, вона зроблена з маринованої яловичини котру готують у соєвому соусі, цукру та вині. До м’яса додають овочі, приготовані по-різному. Всі приготовані продукти поєднують в листі салату. Існує декілька різноманітних способів та рецептів приготування Пулькоги.

Ми пропонуємо Вам приготувати Bulgogi, традиційну корейську страву, але використовуючи українськи продукти. Ми хотіли б, щоб кожен міг це зробити. Ми прекрасно розуміємо що шукати корейські продукти і адаптувати їх до наших смаків дуже складно. Тому пропонуємо саме такий рецепт Пулькоги.

Bulgogi

Інгредієнти Пулькоги.

  • 500 грам змішаної яловичини і телятини;
  • 2 моркви;
  • 2 цукіні;
  • 130 грам змішаних грибів;
  • 140 грам рису;
  • 1 цибуля;
  • олія;
  • часник – 2 шт.;
  • сіль – за смаком;
  • біле вино;
  • соєвий соус;
  • коричневий цукор;
  • кунжут насіння;
  • каррі.

Спосіб приготування Bulgogi.

Крок 1. Спочатку візьміть м'ясо, очистіть його. Воно повинне бути чистим та свіжим. Розріжте м'ясо на тонкі смужки і покладіть у миску. Додайте до миски 2 столові ложки соєвого соусу, 2 столові ложки олії і 2 столові ложки цукру. Таким чином промаринуйте м'ясо протягом пів години. Якщо у вас є більше часу, Ви можете маринувати його більше.

Яловичина для Bulgogi.

Крок 2. Поки маринується м'ясо вимийте та очистіть моркву. Після чого наріжте моркву на тонкі смужки. Покладіть у невеличку каструлю (сковороду) нарізану моркву, додайте 2 столових ложками олії і варіть на середньому вогні протягом приблизно 10 хвилин, часто помішуючи, потім додайте 1 столову ложку кунжуту, солі і варіть ще 5 хвилин.

Морква для Bulgogi.

Крок 3. Так само необхідно підготувати і цукіні. Вимити, нарізати на тонкі смужки, покласти їх в каструлю (сковороду), додати 2 столові ложки олії та варити 10 хв. Після 10 хвилин додати дві чайні ложки каррі, сіль і варити ще протягом 5 хвилин.

Цукіні для Пулькоги.

Крок 4. Покладіть гриби в каструлю (сковороду) з двома столовими ложками олії і варіть на високій температурі протягом приблизно 20 хвилин. Додайте сіль при приготуванні.

Гриби для Пулькоги.

Крок 5. Тепер приготуйте 140 грам рису. Просто зваріть його, близько 10 хвилин, потім помістіть його під холодну воду.

Рис для Bulgogi.

Крок 6. Вимийте листя зеленого салату під проточною водою, добре висушіть їх. Після чого розріжте цибулю на шматочки і покладіть її до сковороди. Смажте. Додайте трохи часнику (2 зубця) і 3 столові ложки олії. Час смаження протягом приблизно 30 хвилин, додаючи інколи води.

Цибуля для Bulgogi.

Крок 7. Додайте мариноване м'ясо до сковороди. Смажте на сильному вогні приблизно 5 хвилин, після чого додайте 1/2 склянки вина і варіть 10 хвилин, помішуючи. Тепер знову додайте 2 столові ложки соєвого соусу і 2 столові ложки цукру, залишити все ще протягом 5 хвилин.

Готова яловичина для Bulgogi.

Крок 8. Після приготування всіх інгредієнтів у Вас на столі мають бути такі продукти.

Готові продукти для Bulgogi.

Тепер залишилося розкласти всі інгредієнти по своїх місцях на листях салату і Bulgogi готовий.

Bulgogi

Вибір редакції

Подарунки редакції

Книга рецепти салатів.

 

 

Книга - рецепти салатів.

Захист прав


Рецепти та статті сайту є інтелектуальною власністю редакції. Всі права захищені. Копіювати можна тільки з активним посиланням на джерело!


Якщо у Вас є запитання або пропозиції, пишіть нам на адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. Ми чекаємо на Ваші листи.