Морква по корейськи, рецепти приготування.
Морква по корейськи, рецепт приготування цього продукту не такий складний. Ми завжди пропонуємо використовувати в своїх стравах інгредієнти котрі Ви можете виготовити власноруч. Певна річ, для приготування моркви по корейськи Вам буде необхідно затратити деякий час. Але Ви точно будете знати з яких саме продуктів створене Ваше блюдо.
Дехто Вважає, що для приготування корейської моркви необхідно знайти рецепт. Аля насправді, по перше Вам треба мати спеціальну терку, щоб натерти моркву на довгі та рівні смужки. Тепер, коли Ви маєте необхідну терку, треба зорієнтуватися зі спеціями котрі ви будете додавати до моркви по корейськи. Рецепт може бути різним, але смакові якості готової корейської моркви залежать саме від якісних спецій.
Для приготування корейськой моркви бажано використовувати свіже мелений перець. Рецепти корейської моркви різниться, але свіжість інгредієнтів це головне для створення ідеальної страви.
Класична морква по корейськи, рецепт.
Крок 1. Візьміть моркву та натріть її на довгі прямі смужки. Якщо Ви не маєте спеціальної терки це можна зробити і гострим ножом.
Крок 2. Покладіть порізану моркву в мисочку, додайте цукор та сіль, після чого полийте зовсім трохи оцтом. Все добре перемішайте та дайте постояти хвилин 10-15.
Крок 3. Тепер слід додати червоного перця. Іноді до рецепту додають окрім червоного ще й трохи чорного перцю. Таким чином з’являється більш приємний мікс смаків. Додавши перець, знов добре перемішайте страву.
Крок 4. Саме складне, необхідно нагріти на сковороді олію (але будьте уважні, щоб олія не закипіла) налийте теплу олію до мисочки. Знову добре перемішайте.
Крок 5. Тепер можна для гостроти корейської моркви додати до мисочки подрібнений заздалегідь часник. Все, нехай корейска морква постоїть 5-7 годин, після чого заховайте її у холодильник. Перед тим як поставити корейську моркву до холодильника, загорніть її у плівку.
Для приготування моркви по корейськи Вам буде необхідно:
- не велика морква1 кг.;
- цукор білий 1 ст. ложка;
- оцет ст. ложки;
- сіль1 ч. ложка;
- червоний перець свіже змелений (бажано);
- чорний перець свіже змелений (за бажанням);
- олія – 50 грам;
- часник - за бажанням.
Рецепт приготування більш гострої моркви по корейськи.
Якщо Ви віддаєте перевагу більш гострим стравам, полюбляєте часник, наступний рецепт корейської моркви буде Вам у пригоді. Готувати її слід так само як і класичну корейську моркву, а ось інгредієнти необхідно трошки змінити.
Для приготування гострої моркви по корейськи Вам буде необхідно:
- морква - 1 кг;
- олія - 5 столових ложок;
- цибуля - 1 шт.;
- цукор - 0.5 ст. ложок;
- часник - 4 зубчики;
- оцет - 4-5 ложки;
- коріандр - 1,5 чайні ложки;
- червоний перець - 0,5 чайна ложки;
- сіль - 3-4 ложки.
Не ординарний рецепт моркви по корейськи.
З таким способом приготування корейської моркви Ви ще не знайомі. Наприклад, дуже рідко до інгредієнтів приготування корейської моркви додають соєвий соус та кетчуп. При такому поєднанні, смак готової страви змінюється.
Приготування моркви по корейськи:
- 1 кг. моркви;
- 1 цибуля;
- 1 зубчик часнику;
- 1 чайна ложка солі;
- 1 чайна ложка перцю чилі;
- 1/2 чайної ложки коріандру;
- 1 чайна ложка соєвого соусу;
- 3 столові ложки оцту з ароматичними травами;
- 1/2 чайної ложки кетчупу;
- 3 столові ложки оливкової олії.
Крок 1. Перш за все, для приготування корейської моркви необхідно вимити і очистити моркву. Потім слід розрізати їх на смужки. Після чого приправити морква сіллю, перцем і коріандром.
Крок 2. Налийте до порізаної моркви соєвий соус, оцет і кетчуп. Все добре перемішайте та трохи помніть.
Крок 3. Розріжте цибулю на дрібні шматочки і подрібніть часник. Нагрійте оливкову олію в сковорідці і підсмажте цибулю і часник до золотистого кольору. Відкладіть в сторону і дайте їй охолонути.
Крок 4. Додайте цибулю і часник в моркву. Все добре перемішайте. Після чого рецепт приготування потребує покласти на ніч корейську моркву до холодильника. Ось такий не звичайний рецепт приготування корейської моркви. Смачного.