Салат з корейською морквою з печінкою.

Досить дивне поєднання корейської моркви з печінкою, ти не менш смак готового салату вражає. Особливо цікаве буде цей рецепт якщо Ви полюбляєте печінку. Морква дуже гарно підкреслює смакові якості цього продукту.

Не дивлячись на не зовсім привабливий зовнішній вигляд, салат з корейською морквою та печінкою може бути подано як на звичайну вечерю, так і на святковий стіл. Зовнішній вигляд салату необхідно покращувати за рахунок надання яскравих зелених кольорів. Навіть звичайна петрушка з кропом надає салату з моркви та печінки гарного вигляду.

При приготуванні салату з корейською морквою з печінкою уважно слідкуйте за приготуванням саме печінки. Смажити її треба не дуже довго на невеличкому вогні. Це дуже важливо. М’якість готового салату сильно залежить від м’якості приготованої печінки.

Важливо.Порада фахівців!

Корейську моркву для салату Ви можете з легкість придбати навіть у зовсім не великому магазині. Але, ми пропонуємо Вам затратити час та заздалегідь виготовити корейську моркву власноруч.


Економічний салат з корейської моркви та печінки.

За звичай до цього салату готують саме курячу печінку (можна за бажанням додавати печінку свині чи яловичину). Салат з корейською морквою з печінкою робити дуже просто, це мабуть самий економний варіант дуже смачної та поживної страви.

Салат з корейською морквою з печінкою.

Інгредієнти салату.

  • куряча печінка - 400 грам;
  • морква по корейськи - 400 грам;
  • цибуля - 1 шт.;
  • майонез - 100 мл.;
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком;
  • рослинна олія - 1-2 ст. ложки.

Спосіб приготування.

Крок 1. Спочатку необхідно ретельно вимити та очистити курячу печінку. Після чого подрібнити її на невеличкі шматочки. Тепер ставимо сковорідку на вогонь, додаємо рослинну олію та смажимо печінку. Період смаження близько 10 хвилин.

Смажимо печінку для салату.

Крок 2. Не забувайте додати до сковороди подрібненої цибулі. Додавати її необхідно не одразу, а десь після 8-10 хв смаження. Після того, як Ви покладете цибулю, посмажте ще 2-3- хвилини та вимикайте вогонь.

Готова печінка для салату.

Крок 3. Після приготування печінки покладіть її до салатниці. Додайте до салатниці також корейську моркву та майонез. Після чого ретельно перемішайте салат.

Печінка морква та майонез.

Ось і все салат з корейської моркви та печінки готовий. Додайте зелень за смаком та подавайте його на стіл. Смачного.

Вибір редакції

Подарунки редакції

Книга рецепти салатів.

 

 

Книга - рецепти салатів.

Захист прав


Рецепти та статті сайту є інтелектуальною власністю редакції. Всі права захищені. Копіювати можна тільки з активним посиланням на джерело!


Якщо у Вас є запитання або пропозиції, пишіть нам на адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. Ми чекаємо на Ваші листи.