Салати з моркви на зиму.

Салат з моркви на зиму просто необхідний у холодну пору року, коли організму людини так необхідні вітаміни. Салати з морквою це просто кладязь вітаміну А для людини. Саме тому салати з морквою такі корисні, та особливо необхідні на зиму. Готуйте їх частіше, це зовсім не складно.

Самий простий та смачний салат з моркви на зиму це салат з морки та зелених яблук з цукром. Смак такого салату всім нам відомий з дитинства. Приготувати такий салат дуже просто. Але сьогодні є дуже багато нових рецептів салатів з моркви, котрі Ви можете приготувати у зиму.


Салат з моркви та яблук.

Це самий простий салат з моркви на зиму. Приготує його навіть дитина. Головне будьте обережними з теркою щоб не пошкодити пальці рук. Таке іноді трапляється, особливо якщо ви бажаєте приготувати салат з моркви по швидше.

Салат з моркви та яблук.

Інгредієнти салата.

  • яблуко (зелене) -1 шт.;
  • яблуко (червоне - за бажанням) - 1 шт.;
  • цукор – за смаком;
  • морква - 2 шт.

Спосіб приготування.

Для отримання більш насиченого смаку ми пропонуємо робити цей салат з моркви з декількох сортів яблук. Наприклад, з одного зеленого та одного червоного.

При приготуванні салату, перш за все ретельно вимийте всі продукти. Після цього необхідно очистити яблука від скоринки, вирізати серединку та натерти їх на крупну терку.

Після приготування яблук, приготуйте моркву. Її необхідно так само натерти на терці. Ось майже і все, змішайте терту моркву з тертими яблуками та додайте трохи цукру.

Важливо.Порада фахівців!

Не слід готувати такий салат заздалегідь, яблука можуть потемніти. Краще такий салат з моркви на зиму готувати безпосередньо перед прийомом.


Салат з тертою морквою та апельсинами.

Дуже цікавий та оригінальний рецепт салату з моркви на зиму. Поєднання компонентів дають дуже цікавий смак. Смак такого салату безперечно буде до вподоби дітлахам. Таким чином дітлахи будуть куштувати не тільки цитрусові, але й моркву.

Салат з моркви та апельсину.

Інгредієнти салата.

  • 4 моркви;
  • 1 апельсин;
  • 1 ст. столова ложка оливкової олії;
  • 10 г. кедрових горіхів;
  • 20 г. мигдалю;
  • 20 г. родзинок;
  • трошки подрібненої кураги – за бажанням.

Спосіб приготування.

По перше вимийте та натріть моркву у мисочку. Не обов’язково терти моркву на крупній терці, можна і на середній. Потім стисніть апельсин і вилийте сік в миску. Можна також додати трохи кусочків очищеного апельсину.

Після чого необхідно злегка підсмажити горішки. Недовго смажте кедрові горішки з мигдалем у сковорідці. Поки не з’явиться коричнюватий колір.

Додайте до салату сушені фрукти, наприклад, ізюм та курагу і перемішайте. Ось і все, заправте салат оливковою олією. Поставте готовий салат з моркви та апельсинів до холодильника.

Вибір редакції

Подарунки редакції

Книга рецепти салатів.

 

 

Книга - рецепти салатів.

Захист прав


Рецепти та статті сайту є інтелектуальною власністю редакції. Всі права захищені. Копіювати можна тільки з активним посиланням на джерело!


Якщо у Вас є запитання або пропозиції, пишіть нам на адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. Ми чекаємо на Ваші листи.