Салат з морквою та локшиною.
Такий салат Ви сміливо можете подавати у якості другої страви. Більш того, такий салат має просто шикарний вигляд і буде доречним навіть на святковому столі. І що дуже приємно, собівартість салату з морквою та локшиною зовсім не значна.
Смакові якості салату з морквою та локшиною очікуванні. Салат має приємний солонувати присмак, котрий задає соєвий соус. Лимонний сік освіжає страву, та разом з зеленю настроює нас на внесенні нотки.
Незважаючи на велику кількість різносторонніх інгредієнтів, салат зовсім не складний. Час приготування такого салату приблизно 20-30 хвилин. Особливо цікаво у такому салаті смакує мед. Здавалося б, осевий соус, оцет та лимонний сік мають повністю заглушити солодкі нотки меду, а ні. Смак чудовий, солонкувато солодкий.
Порада фахівців! До речі до такого салату Ви сміливо можете додати замість свіжої моркви, моркву по корейські. В такому випадку смакові якості готового салаті будуть змінено не дуже сильно |
Салат з морквою та локшиною - рецептура приготування.
Треба затратити трохи часу і такому салату з морквою та локшиною Ви можете придати дуже цікавого вигляду. Візьміть звичайну моркву та наріжте її не смужками а кільцями. Такий вигляд моркви обов’язково приверне увагу Ваших гостей.
Інгредієнти салата.
- 3 столові ложки свіжого лимонного соку;
- 3 столові ложки оливкової олії;
- 2 столові ложки білого оцту;
- сіль і перець (за смаком);
- кріп;
- 1 зубчик часнику;
- коріандр;
- 1 великий огірок + 1/2 огірка;
- 1 нарізаний кубиками зелений перець;
- 1 цибуля;
- 2 або 3 великих моркви;
- 2 столові ложки меду;
- 2 столові ложки рисового оцту;
- столова ложка насіння кунжуту.
Спосіб приготування.
Крок 1. У невеликій мисці з'єднайте лимонний сік, масло, оцет, часник, кріп, сіль та перець. Таким чином Ви зробите чудовий соус для салату.
Крок 2. Підготуйте цибулю, огірок та перець. Подрібніть ці продукти на маленькі кубики. Змішайте разом у мисочці, додайте перець і коріандр.
Крок 3. Акуратно наріжте моркву кільцями.
Крок 4. Зваріть локшину.
Крок 5. Змішайте всі інгредієнти, додайте приготованого соусу, та дайте салату постояти 5 хвилин
Крок 6. У маленькій мисці змішати мед і рисовий оцет і налити салат. Додайте зелень, кріп та кунжут.