Салат з авокадо, манго та шпинату.
О, це дійсно чудовий, різнобарвний, кольоровий, а головне дуже смачний салат. Особливо якщо Вам подобається смак манго. Зверніть на це особливу увагу, оскільки не всім він буває до вподоби. У такому випадку манго можна замінити іншими продуктами, наприклад, динею. Звичайно смак змінеться. Ще один з недоліків, у випадку використання дині у салаті з авокадо та шпинату, у холодильнику тримати його довго не варто.
Салат з авокадо, манго та шпинату ніяк не можна назвати скучним та не цікавим, ну. Цей салат Ви можете приготувати на свята, наприклад на день народження він буде дуже доречним. А головне, у ньому є безліч вітамінів та корисних елементів, котрі наш організм не отримує кожного дня. Тому салат з авокадо, манго та шпинату це ще й дуже корисний салат.
При приготуванні салату з авокадо, манго та шпинату є невеличка хитрість при придбанні продуктів. Так, наприклад, якщо Ви придбаєте не зелений, а червоний манго смак манго у салаті буде більш яскравим та насиченим. З шпинатом ще цікавіше, якщо Ви вирощуєте манго на власному подвір’ї, смак шпинату буде набагато яскравішим ніж у шпинату з магазину.
Інгредієнти салату з авокадо, манго та шпинату.
- 3 середні моркви;
- 2 манго за смаком червоне або зелене;
- 1 яблуко;
- 1 авокадо;
- свіжий шпинат - за смаком.
Інгредієнти для заправки салату з авокадо.
- ¼ склянки простого йогурту;
- 2-4 столові ложки апельсинового соку;
- 2 столові ложки меду;
- ½ чайної ложки кориці;
- сіль та перець - за смаком.
Спосіб приготування салату з авокадо, манго та шпинату.
Для приготування такого смачного салату з авокадо, манго та шпинату спочатку необхідно підготувати всі продукти. Ретельно вимийте манго, шпинат та авокадо, подрібніть їх. Доречи, у шпинаті Вам необхідні лише листочки. Їх краще поравати руками.
Тепер підготуйте моркву для Вашого салату з авокадо, манго та шпинату. Просто ретельно вимийте її, очистіть та потріть на великій терці. Все дуже просто.
Викладіть всі підготовані продукти у велику мисочку. Тепер змішайте всі інгредієнти для заправки салату з авокадо, манго та шпинату, додавши спочатку 2 столові ложки апельсинового соку. При необхідності додайте ще соку, щоб досягти бажаної консистенції (це залежить від густоти вашого йогурту). Перемішайте зі шпинатом. Безпосередньо перед подачею полийте салат заправкою та перемішайте.
Треба зауважити! Приготуватися до приготування салату з авокадо, манго та шпинату можна заздалегідь. Придбайте всі необхідні продукти у супермаркеті завчасно, підготуйте їх, тоді час приготування Вашого салату буде мінімальним. |