Рецепт салату з авокадо та лосося.
Безумовно основною родзинко. У рецептурі цього салату є шматочки м’яса копченого лосося. Вони додають особливого аромату страві, а якщо Ви підмажете на грилі невеличкі помідори успіх такого салату неминучий.
Якщо ж Ви не змогли дістати м'ясо копченого лосося, не засмучуйтесь, Положіть до салату звичайного засоленого лосося або ж форель. Певна річ смакові якості тепер будуть іншими. Авокадо дуже вдало поєднується з солонуватими продуктами, наприклад, фетою та таке інше. Сміливо експериментуйте.
Інгредієнти салату з авокадо і лосося.
- 1 авокадо;
- 150-200 грам копченого лосося;
- 5-6 підсмажених помідора;
- зелень - різноманітне, за смаком;
- сіль, перець, лимон - за бажанням.
Спосіб приготування салату з тунцем і авокадо.
Для приготування салату з авокадо та лосося по перше необхідно підготувати авокадо. Помийте його, поріжте на невеликі шматочки та змочіть трошки лимонним соком. Тоді авокадо не буде темніти та збереже свої смакові якості.
Тепер візьміть м'ясо лосося та акуратно поріжте його на смужки або на кубики. Доречі лосося можно засолити і власноруч, це зовсім не складно.
Тепер напевно саме складне для домогосподині – приготування помідорів на грилі. Звичайно цю процедуру необхідно виконати раніше, щоб м'ясо риби не підсихало і авокадо не темнів. Попіклуйтеся про приготування помідорів зазделегіть.
Коли всі інгредієнти будуть готові, змішайте їх та заправте салат з авокадо та лосося оливковою олією з лимонним соком, перцем. Не забувайте за зелень, це дуже важливо та корисно. Смачного.