Салат з буряка та сиру «Фета».

Поєднання солодкого з солоненьким завжди пригортало увагу гурманів. Сьогодні Ви можете приготувати дуже цікавий салат з буряка з сиром «Фета». Це неординарна смачна страва котра зацікавлює навіть своїм зовнішнім виглядом. А головне, такий прости та корисний салат з буряка має неповторний смак.

Певна річ, основні смакові якості салату задає саме сир «Фета». Тому дуже ретельно обирайте цей продукт. Бажано використовувати вже продукцію відомого та перевіреного виробника. Це є гарантією отримання бездоганних смакових якостей готової страви.

Інколи для здешевлення готової страви в салатах з буряка замість сиру «Фета» додають інші види сирів, наприклад бринзу. У такому випадку смакові якості салату буде змінено ретельно.

Оригінальний та смачний салат.

Салат з буряка та сиру.

Інгредієнти салату.

  • 3 попередньо приготованих червоний буряка;
  • 150 грам сиру фета;
  • листя м'яти;
  • 1 столова ложка бальзамічного оцту;
  • 2 столові ложки оливкової олії;
  • сіль – за смаком.

Спосіб приготування салату.

Крок 1. Такі салати, не дивлячись на те, що вони дуже прості для приготування потребують достатньо багато часу. Це пов’язано з приготування саме буряка.

Саме тому ми пропонуємо, якщо Ви знаєте що Вам потрібно приготувати подібний салатик, буряк відварити заздалегідь. Варений буряк можна з легкістю тримати у холодильнику три дні.

Зваріть буряк.

Варимо буряк.

Крок 2. Варений буряк подрібніть на досить великі кубики.

Підготований буряк для салату.

Крок 3. Відкрийте сир «Фета», та акуратно подрібніть сир на великі кубики.

Фета у салатах з буряка.

Крок 4. Додайте до салату зелене листя м’яти, сіль, перець та суміш оцту з оливковою олією.

 

Важливо.Невеличка порада!

Якщо Вам необхідно зберігати варений буряк у холодильнику, знайте, що якщо не очищати шкірку з вареного буряка Ви зможете зберігати його протягом 3х днів. Якщо Ви вже очистили буряк, то не більш одного дня.