Апельсин з чорносливом.

Вишукані та смачні салати завжди пригортають увагу жінок. Смачненькі салатики з екзотичними фруктами зробити досить важко, оскільки такі фрукти у нас не користуються у нас популярністю. Та що так казати, салати з екзотичними фруктами мають досить велику собівартість. А ось салати з апельсинами чи салати з ананасом це інша справа. Це в першу чергу смачні та разом с тим не дорогі салати. Саме такі рецепти смачних салатів Ви можете приготувати разом з нами.


Рецепт салату з чорносливу та апельсина.

Апельсин з чорносливом.

  • 400 грам чорносливу;
  • 4 апельсина;
  • цукр - за смаком;
  • 1 паличка з кориці;
  • ваніль.

Спосіб приготування.

Крок 1. Підготуйте апельсин. По перше акуратно зніміть з нього скоринку, як показано на малюнку. Після чого стисніть апельсин та получіть трошки (100-200 мл) соку. На це у Вас уйде 2 апельсина.

Апельсин для салату.

Крок 2. Підготуйте апельсиновий сироп для заправки. Візьміть апельсиновий сік, додайте трошки води (100 мл). У невеличку каструльку вилийте сік та воду, додайте цукор, паличку кориці та ванілін. Добре перемішайте та поставте на вогонь на 10 хвилин. Також до сиропу можна додати трохи цедри чи скоринки апельсину.

Готуємо сироп.

Крок 3. Поки готується сироп, візьміть третій та четвертий апельсин очистіть його та подрібніть як показано на малюнку.

Як сироп буде готовий злийте його у мисочку та покладіть туди чорнослив.

Ріжемо апельсин.

Чорнослив у сиропі.

Крок 4. Викладайте страву як показано на малюнку.

Викладаємо салат.

Крок 5. Додайте сироп, та поставте до холодильника.

Готовий салат з чорносливу.