Цікавий салат з чорносливу та бекону.
Дуже неординарна та цікава страва. Такий салат буде у нагоді якщо Ви просто маєте за мету щось скуштувати у вечорі, або навіть для чудової вечері з друзями. Ми пропонуємо оформляти такі салати вишуканим способом. Тоді навіть звичайна страва буте мати вигляд дорогого блюда.
З таким салатом з чорносливу ідеально поєднуються грінки, або навіть сухарики. Котрі, до речі ми пропонуємо готувати власноруч. Таким чином, за допомогою сухариків Ви маєте можливість додати до салату нового смаку улюблених спецій. Не забувайте також про улюблену зелень. Вона має бути присутня у кожному Вашому салаті.
Рецепт салату з чорносливу та бекону.
- 16 чорнослив;
- 100 грам бекону;
- 100/120 грам овечого сиру
- 1 столова ложка оливкової олії;
- трошки солі та перцю;
- сухарики або грінки.
Спосіб приготування.
Крок 1. Вимийте чорнослив та покладіть його у чашу з теплою водою.
Крок 2. Розріжте овечий сир на шматочки величиною з чорнослив.
Крок 3. Розріжте бекон на тонкі смужки. Після чого, достаньте чорнослив з води, та обгорніть беконом кожну сливку. Насадіть її на дерев’яну шпажку. Додайте до шпажки сир.
Крок 4. Приготуйте власноруч грінки чи сухарики та покладіть їх у невелику салатницю. При бажанні можна сухарики не класти окремо, а також насадити шпажку. Для аромату додайте трошки оливкової олії та спецій.