Чорнослив в беконі смакуйте бекон з чорносливом.
Чорнослив в беконі дуже неординарна та цікава страва. Бекон з чорносливом буде у нагоді якщо Ви просто маєте за мету щось скуштувати у вечорі, або навіть для чудової вечері з друзями. Ми пропонуємо оформляти такі страви вишуканим способом. Тоді навіть звичайна страва буте мати вигляд дорогого блюда. Не забувайте додавати зелень, наприклад кріп та петрушку, тоді Ваш чорнослив в беконі буде більш вишикуваним.
Бекон з чорносливом ідеально поєднується з грінками, або навіть сухариками. Котрі, до речі ми пропонуємо готувати власноруч. Таким чином, за допомогою сухариків Ви маєте можливість додати до чорносливу в беконі нового смаку улюблених спецій. Не забувайте також про соуси. Так, наприклад, бекон з чорносливом непогано смакує з соусом теріякі, або навіть із кетчупом.
Бекон з чорносливом - простий рецепт.
- 16 чорнослив;
- 100-150 грам бекону;
- улюблений соус;
- 100 мл яблучного соку та 100 мл червоного вина;
- трошки солі та перцю;
- сухарики або грінки.
Спосіб приготування.
Крок 1. Вимийте чорнослив та покладіть його у мисочку. Потім долийте у мисочку сік та червоне вино. Дайте постояти чорносливу, доки ви будете розрізати бекон.
Крок 2. Розріжте бекон на тоненькі смужки. Викладіть їх як зображено на малюнку, та загорніть у бекон відмочений чорнослив.
Крок 3. Тепер необхідно обсмажити бекон з чорносливом. Зробити це не складно, візьміть чорнослив в беконі, покладіть його на лист та покладіть до духової шафи. Звичайно краще обсмаження виконати на грилі.
Крок 4. Приготуйте власноруч грінки чи сухарики та покладіть їх у невелику салатницю. При бажанні можна сухарики не класти окремо, а також насадити шпажку. Для аромату додайте трошки оливкової олії та спецій. Все, чорнослив в беконі готовий за бажанням можна додати соус.