Чорнослив в беконі смакуйте бекон з чорносливом.

Чорнослив в беконі дуже неординарна та цікава страва. Бекон з чорносливом буде у нагоді якщо Ви просто маєте за мету щось скуштувати у вечорі, або навіть для чудової вечері з друзями. Ми пропонуємо оформляти такі страви вишуканим способом. Тоді навіть звичайна страва буте мати вигляд дорогого блюда. Не забувайте додавати зелень, наприклад кріп та петрушку, тоді Ваш чорнослив в беконі буде більш вишикуваним.

Бекон з чорносливом ідеально поєднується з грінками, або навіть сухариками. Котрі, до речі ми пропонуємо готувати власноруч. Таким чином, за допомогою сухариків Ви маєте можливість додати до чорносливу в беконі  нового смаку улюблених спецій. Не забувайте також про соуси. Так, наприклад, бекон з чорносливом непогано смакує з соусом теріякі, або навіть із кетчупом.


Бекон з чорносливом - простий рецепт.

Чорнослив в беконі.

  • 16 чорнослив;
  • 100-150 грам бекону;
  • улюблений соус;
  • 100 мл яблучного соку та 100 мл червоного вина;
  • трошки солі та перцю;
  • сухарики або грінки.

Спосіб приготування.

Крок 1. Вимийте чорнослив та покладіть його у мисочку. Потім долийте у мисочку сік та червоне вино. Дайте постояти чорносливу, доки ви будете розрізати бекон. 

Чорнослив у вині.

Крок 2. Розріжте бекон на тоненькі смужки. Викладіть їх як зображено на малюнку, та загорніть у бекон відмочений чорнослив.

Загортаємо чорнослив в бекон.

Крок 3. Тепер необхідно обсмажити бекон з чорносливом. Зробити це не складно, візьміть чорнослив в беконі, покладіть його на лист та покладіть до духової шафи. Звичайно краще обсмаження виконати на грилі.

Смажимо чорнослив в беконі.

Крок 4. Приготуйте власноруч грінки чи сухарики та покладіть їх у невелику салатницю. При бажанні можна сухарики не класти окремо, а також насадити шпажку. Для аромату додайте трошки оливкової олії та спецій. Все, чорнослив в беконі готовий за бажанням можна додати соус.