Салат з крабами.

Салат з крабами дивовижний салат. Салат з крабами містить в собі дуже корисні та цінні речовини. Так, наприклад, чи відомо Вам що в 100 грам м’яса краба міститься приблизно 100 кКал. Це дуже корисний продукт. Він ідеально смакує майже зі всіма інгредієнтами. Тому, якщо Ви маєте справжнє м'ясо краба, та бажаєте приготувати смачний салат з крабами, це зробити простіше простого.

Якщо Ви візьмете любий рецепт салату з крабових паличок та зміните палички на реальне м'ясо з краба, смакові якості такого салату з крабами будуть набагато краще. А користь від салату безумовно вище. Навіть, відомий усім салат бід шубою можна зробити з крабами.

Ви бажаєте приготувати більш поживний та калорійний салат з крабів, це не проблема. Наприклад, у салаті можливо також поєднання свинини і м'яса крабів. Певна річ, таке поєднання трохи дивне, але смак готового салату з крабами та свинини приємний.


Салат з крабами - повноцінна друга страва.

У цьому рецепті салату з крабами, ми вирішили об'єднати солонуватий присмак м’яса з гострим перцем. Насправді ці інгредієнти добре поєднуються один з одним. Крабове м'ясо володіє тонким смаком, воно приємно здивує Ваших гостей.

Салат з крабами.

Інгредієнти салату.

  • морква 1 велика;
  • помідори 4 шт.;
  • цибуля;
  • коньяк 100 грам;
  • один червоний перець гіркий;
  • зубчик часника;
  • оливкова олія;
  • краб (краби) – за смаком;
  • спагеті – 1 пачка.

Як приготувати салат з крабом.

Щоб приготувати цей салат з крабів, вимийте овочі під великою кількістю свіжої проточної води. Розріжте моркву, селеру і цибулю на досить грубі шматочки. Покладіть каструлю з солоною води на піч і варіть краба протягом 5 хвилин. Коли він буде готовий, злийте воду, достаньте краба і дайте йому охолонути.

Варимо краба.

Потім приступайте до очищення краба. Невеликим ножом видаліть хвостове крило і розділіть верхню частину з нижньою. Видаліть мішок зі шлунком, м'які зябра, так як вони не їстівні. Видаліть ніжну м'якоть. Відкрийте кігті і видаліть м'ясо.

Достаємо м'ясо краба.

Витягніть м'ясо краба з клешнів. У каструлі розплавте масло і додайте олію. Додайте грубо нарізані овочі і тушкуйте протягом 5 хвилин. Додайте трошки (не все) м’яса краба.

Готуємо краба.

Додайте трошки коньяку і варіть 25-30 хвилин на повільному вогні, додаючи періодично трошки води (кімнатної температури).

Варимо краба з коньяком.

Після того, як все буде готово, відфільтруйте приготовані продукти за допомогою друшляка і відкладіть. Бульйон окремо. Потім розріжте перець навпіл і видаліть внутрішнє насіння.

Гострий перець для салату.

Подрібніть дрібно перець, потім вимийте помідори і розділіть їх на 4 частини. Натріть зубчиком часнику сковороду та додайте трохи оливкової олії.

Гострий перець та помідори.

Додайте до сковороди перець і помідори та чебрець, готуйте протягом 10 хвилин. Після чого додайте крабове м'ясо.

Смажимо краба з помідорами.

Тепер змішайте разом з бульйоном, який ви приготували раніше і вимкніть. Покладіть каструлю на плиту з водою, коли вона досягне кипіння, варіть спагеті протягом 8 хвилин. Після готування злийте макарони і вилийте їх прямо в каструлю з соусом.

Додаємо спагеті до салату з краба.

Тепер запаліть вогонь, додайте м'ясо краба яке готувалось разом з бульйоном,  потримайте на вогні протягом декількох хвилин, щоб надати аромат. Все можна виключати. Викладайте готовий салат з краба на тарілці. Додайте трохи зелені.

Готовий салат з краба.

Вибір редакції

Подарунки редакції

Книга рецепти салатів.

 

 

Книга - рецепти салатів.

Захист прав


Рецепти та статті сайту є інтелектуальною власністю редакції. Всі права захищені. Копіювати можна тільки з активним посиланням на джерело!


Якщо у Вас є запитання або пропозиції, пишіть нам на адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. Ми чекаємо на Ваші листи.