Цікаві, не звичайні салати з крабових палочок.

За допомогою крабових паличок можна створити дивовижні салати. Це й не дивно. Салати з крабових палочок смакують з багатьма стравами, а іноді, таки салати сміло можна вважати другим блюдом. Головне ретельно слідкуйте за строком придатності основного інгредієнту.

Інколи, не звичайний салат, у тому разі і з крабових палочок можна створити цілком випадково. Наприклад, якщо Ви планували приготувати салат з креветок, але не знайшли в останній час основного продукту. Замість креветок в салат поклали крабові палички, і Ви здивуєтесь, але салат в такому випадку також буде дуже смачний.


Салат с авокадо и крабовыми палочками.

Цей салат з крабових палочок, огірком і авокадо ідеальний для романтичної вечері. Він обов’язково здивує вашу другу половинку оригінальної презентацією страви. Замість звичайної салатниці Ви можете використовувати шкірку авокадо, наповнити його простим інгредієнтом і не використовувати майонез в якості приправи, замініть його оливковою олією, гірчиці або йогуртом.

Салат с авокадо и крабовыми палочками.

Інгредієнти салату.

  • авокадо - 1 шт.;
  • крабові палички - 6 штук;
  • свіжий огірок - 1 шт .;
  • варене яйце - 1 шт;
  • кріп;
  • лимон - 1 шт;
  • сіль, перець;
  • йогурт.

Інструкція приготування салату.

Крок 1. Розріжте авокадо навпіл, видаліть серединку. Очистіть м'якоть, розріжте на кубики та полийте лимонним соком.

Крок 2. Відваріть яйця. Вимийте під проточною водою огірки. Відкрийте крабові палички. Подрібніть всі ці продукти.

Крок 3. Змішайте всі інградієнти, додайте сіль, перець. Заправте йогуртом.

Крок 4. Покладіть приготований салат з крабових палочок у шкірку авокадо, додайте трохи зелені зверху.


Салат зі смаженими крабовими паличками.

Дуже незвичайний салат зі смаженими крабовими паличками і грибами. Склад страви мінімалістський, але інгредієнти настільки добре поєднуються, що ви не хочете нічого додавати. Це дуже і дуже неординарна страва.

Салат зі смаженими крабовими паличками.

Інгредієнти салату.

  • крабові палички - 270 грам;
  • гриби - 400 грам;
  • морква - 2 шт.;
  • цибуля - 1 шт.;
  • кріп - 50 грам;
  • масло для смаження;
  • оливкова олія для заправки;
  • зелень – за бажанням.

Інструкція приготування салату.

Крок 1. Підготуйте цибулю. Очистіть її та наріжте на півкільця. Після того вимийте та подрібніть гриби.

Крок 2. Покладіть до сковороди цибулю та гриби та обсмажте.  

Наріжте крабові палички соломою і киньте їх до сковороди, смажте пару хвилин.

Крок 3. Вийміть все зі сковороди. Покладіть до салатниці. На великій терці натріть моркву та помістіть її до салатниці. Приправте всі інгредієнти, додайте оливкової олії і перемішайте.


Вибір редакції

Подарунки редакції

Книга рецепти салатів.

 

 

Книга - рецепти салатів.

Захист прав


Рецепти та статті сайту є інтелектуальною власністю редакції. Всі права захищені. Копіювати можна тільки з активним посиланням на джерело!


Якщо у Вас є запитання або пропозиції, пишіть нам на адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. Ми чекаємо на Ваші листи.