Смажені крабові палички.

Смажені крабові палички дуже дивна, але смачна страва. Готувати таки палички дуже просто. Сьогодні ми розповімо Вам як всього за декілька хвилини Ви приготуєте дуже оригінальну страву, котра може стати чудовим гарніром для основного блюда.

Незважаючи на простоту приготування смажених крабових паличок, є декілька моментів. Дотримуючи наших порад Ви зможете приготувати дійсно чудову страву. І що головне, затратити на це зовсім небагато часу. Що особливо важливо для заклопотаних домогосподарок, або якщо у Вас на порозі неочікувані знайомі.

Зверніть увагу на те, що наші крабові палички смажаться з часником. Вони мають гарні смакові якості та чудовий аромат. При смаженні ми пропонуємо до сковорідки класти цілі палички, а потім, саме при смаженні, розчавлювати їх дерев’яною лопаткою.

Смажені крабові палички.

Інгредієнти страви.

  • пачка крабових паличок;
  • 1/2 лимону;
  • головка часнику;
  • петрушка.

Для смаження крабових паличок:

  • невелика кількість рослинної олії;
  • паприка;
  • чорний мелений перець.

Інгредієнти для смажених паличок.

Інструкція приготування смажених крабових паличок.

Приготувати смажені крабові палички дуже просто. Спочатку візьміть один зубчик крупного часнику. Поріжте його дрібненько, та обсмажте на сковорідці на невеликому вогні.

Смажемо часник.

Як часник трішки обсмажиться, покладіть до сковороди очищені крабові палички, та смажте їх далі. Коли вони почнуть обсмажуватись за допомогою ложки (дерев'яної), починайте ділити палички на невеликі смужки. Вони будуть схожі на лапшу.

Смажемо крабові палички.

Смажемо крабові палички 2.

Дайте крабовим паличкам трішки обсмажиться, та додавайте спецій. Для чого візьміть трішки меленого чорного перцю та паприку. Спецій трусіть за своїм смаком. якщо Ви полюбляєте більш гострі страви – додайте до смажених крабових паличок більше перцю.

Додаємо паприку.

Трошки посмажте крабові палички до кольору як на картинці. Після чого доставайте та висипайте до салатниці. Але це ще не все. Всім відомо що морепродукти краще смакують із лимонним соком. Тому ми пропонуємо додавати до Ваших смажених крабових паличок трішки (1/2 лимону) лимонного соку.

Готова страва.

Додаємо лимон до крабових паличок.

Ось і все, Ваші смажені крабові палички готові. Не забувайте перед тим як поставити страву на стіл, чи додати до основного блюда, покласти зверху трішечки улюбленої зелені. Ми пропонуємо класи гілочку, або дрібні листочки звичайної петрушки.