Хрусткий салат з куркою.

У цьому салаті ми ідеально поєднали смак куриних паличок з улюбленими овочами. Звичайно Ви до рецепту сміливо можете додати свої улюблені овочі та зелень. Хрустка скоринка курки сподобається навіть дітлахам, тому цей салат з курки Ви можете приготувати на свято Вашої дитини. Він смачний та досить поживний, що додасть дітлахам енергії для ігор.

Зверніть увагу на те, що цей салат не буде таким хрустким на другий день. На жаль, хрустку скоринку у курки дуже складно зберігати довго. Тому бажано вживати цей хрусткий салат одразу по приготуванню, а не залишати на потім.


Хрусткий салат з куркою - це просто.

Хрусткий салат з куркою.

Інгредієнти для приготування хрусткої курки для салату.

  • 450 г Філе курячої грудки;
  • 2 яйця;
  • 100 г сухарі для паніровки;
  • 300 г олія для смаження.

Інгредієнти соусу.

  • Оливкова олія 120г;
  • Білий винний оцет 20 г;
  • Сіль - за смаком;
  • Перець - за смаком.

Інгредієнти для салату.

  • Зелень, мікс 200г;
  • Огірки 300г;
  • Морква 300г;
  • Помідори 400г;
  • Оливкова олія першого віджиму 30 г;
  • Сіль - за смаком

Інструкція приготування хрусткого салату з курки.

Приготування салату почніть з підготовки овочей. Ретельно вимийте та поріжте на смужки моркву та огірки. Бажано щоб кожна смужка не була дуже великою, достатньо приблизно 5 см.

morkva solomkoyu

Після огірків та моркви слід подрібнити помідори. Краще це зробити так: розрізати вздовж навпіл, потім нарізати соломкою завтовшки 0,5 см з короткого боку. Тепер приступаємо до хрусткої скоринки. Її зробити зовсім не складно. Змішайте оцет із сіллю у великій мисці. Потім помішуючи ручним віночком, повільно влийте олію.

Приготування салату - рецепт.

Наприкінці приправте перцем і продовжуйте збивати до отримання однорідної емульсії: ваша заправка готова. Покладіть її осторонь. Тепер нарізаємо курячі грудки смужками приблизно по 1 см. У невеликій мисці збийте яйця та приправте сіллю. Потім занурюємо кожну смужку курки в яйце. Після чого обваляйте курячі смужки в панірувальних сухарях, намагаючись добре їх покрити. Тепер візьміть велику каструлю і налийте олію. Доведіть до температури 170° (можна виміряти кухонним термометром) і зануріть курячі смужки. Смажте близько 3-4 хвилин, поки вони не набудуть золотистого кольору.

Рецепт 2

Після обсмажування викладіть курку на лист, застелений паперовими рушниками. На цьому етапі приступаємо до збирання салату. Візьміть велику миску і покладіть у неї салатний мікс: моркву, огірки та помідори. Посоліть та додайте трішечки олії. Після чого додайте м'ясо курки та заправте салат. Ось і все Ваш смачний хрусткий салат готовий.


Важливо.Треба зауважити!

До такого салату смакують майже всі овочі, тому додайте овочі, які вам найбільше подобаються! Відварена стручкова квасоля або тушкована картопля. Таким чином хрусткий салат з курки буде більш поживним та смачним.