Корисний салат з курячої грудки.

Для того, щоб Ваш корисний салат з курячої грудки був максимально смачним м'ясо курки слід приготувати на барбекю чи на грилі. Певна річ, що не завжди є така можливість, особливо взимку, тому філе курки для такого салату Ви можете з легкістю обсмажити й дома на сковорідці. Зробити це не складно, але е деякі хитрощі.

Так, наприклад, при приготуванні курячої грудки для Вашого корисного салату, не слід розрізати її скоринку на смужки. Так, тоді м'ясо швидше обсмажиться, але воно буде більш сухим. Також прослідкуйте за якістю спецій за допомогою котрих ви будете маринувати м'ясо. Це дуже важливо. Кажуть що курку можна майже не маринувати, а дати постояти всього 10-15 хвилин у маринаді у холодному місці.

Це є помилкою, не робіть так для Вашого корисного салату з курячої грудки. Маринуйте курку мінімум одну годину. А краще поставити її у маринаді до холодильника на ніч. Також прослідкуйте і за якістю усіх інгредієнтів котрі є у рецепті до корисного салату з курячої грудки.


Корисний салат з курячої грудки - це просто.

Корисний салат з курячої грудки.

Інгредієнти для приготування корисного салату з курячою грудкою.

  • 1 склянка натертої курячої грудки, приготовленої на грилі;
  • 1/2 склянки розрізаного навпіл винограду;
  • 1/2 склянки нарізаної селери;
  • 1/2 склянки горіхів;
  • Інша зелень за смаком.

Інгредієнти для приготування заправки для салату з курячою грудкою.

  • 1 склянка натурального йогурту;
  • 2 столові ложки гірчиці;
  • 1/2 чайної ложки подрібненого часнику;
  • сіль та перець - за смаком.

Інструкція приготування корисного салату з курячою грудкою.

Почати готування корисного салату з курячої грудки краще з приготування саме курячого філе на грилі. Зробити це Ви можете завчасно, для того щоб заощадити час приготування салату. Після того як м'ясо курки остине, зніміть з нього скоринку, та поріжте м'ясо на тоненькі смужки.

Смажимо курячу грудку

Варена курка для салату

Поки готується м'ясо курки, ви встигнете приготувати всі інші продукти. Візміть очищені улюблені горішки, доречи їх також можна трішечки подрібнити. Потім додайте вимиту зелень. Тепер подрібніть виноград навпіл. Це може бути як червоний так і зелений виноград. Наприклад виноград «кіш-миш». Головне обирайте виноград для Вашого корисний салат з курячої грудки без насіння.

Червоний та зелений виноград.

Всі продукти для Ваш корисний салат з курячої грудки вже приготовані, тепер слід заправити салат. Візьміть улюблений йогурт, змішайте його з гірчицею, та додайте спецій.

Заправка з йогурту та гірчиці


Важливо.Треба зауважити!

Якщо у Вас дуже густий йогурт, Ви можете додати до заправки корисний салат з курячої грудки трішечки оцту яблучного (1 ч. л.) та олії рослинної (1 ст. л.).