Салат cухарики з куркою.
Якщо у Вас на кухні є невеликі запаси, чи недалеко від Вас супермаркет, то всього за десять хвилин у Вас на столі з’явиться чудовий та корисний салат з курки та сухариків. Звичайно сухарики що продаються у супермаркеті можна використати, але мі все ж таки пропонуємо приготувати їх власноруч. Всього декілька хвилин і сухарики будуть готові. А те, що ваші близькі почнуть куштувати ці інгредієнти ще до того як вони з’являться у салаті, це сто відсотків. Тому, зверніть на це увагу, та приготуйте сухариків трохи більше.
Взагалі, рецепт приготування салату абсолютно зрозумілий, можна сказати, звичайний. Може саме тому це є ідеальним салатом для швидкого перекусу. Ситний простий та смачний, що ще потрібно. Твердий сир бажано взяти пармезан, але якщо Ви полюбляєте інший, сміливо кладіть його до салату. Також, за бажанням, можете додати трішечки маринованих оливок, вони будуть доречні.
Салат cухарики з куркою - це просто.
Інгредієнти для приготування салату.
- Столова ложка лимонного соку;
- Половина чайної ложки оливкової олії;
- Листя зеленого салату;
- Столова ложка тертого сиру - бажано Пармезан;
- Столова ложка оливкової олії;
- Курячі грудки – 1-2шт.
Інструкція приготування салату з сухариками та куркою.
Перш за все необхідно приготувати курку. Для чого. Нагрійте оливкову олію в сковороді на середньому вогні, потім покладіть нарізані скибочки курки, додайте сіль і чорний перець і добре смажте протягом 4-6 хвилин, поки вони не будуть повністю готові і не стануть золотистого кольору.
Тепер, поки остиває наша курка ми можемо приготувати соус для салату. Змішайте майонез, трішечки гірчиці, йогурт та лимонний сік. Додайте чорний перець, сіль з часниковим порошком за своїм смаком. Перемішуйте доти, доки суміш не стане однорідною і без грудок.
Ось і все, всі необхідні інгредієнти для салату у нас під рукою. Можете подрібнити м'ясо курки, якщо у Вас вийшли великі шматки. Потріть сир на терці та подрібніть зелене листя салату. Все, покладіть салат у миску для сервіровки, полийте соусом, прикрасьте скибочками курки, підсмаженим хлібом і сиром пармезан.
Треба зауважити! Зверніть увагу, що сухарики котрі присутні у цьому салаті, досить швидко наберуть вологи з соусу. Тому, виставляти на стіл цей салат з курки бажано одразу по приготуванню. Нажаль зберегти хрустіть сухариків на другий день майже не можливо. |