Салат Пак Чой з курячою грудкою.

Оригінальний салат з Пак Чой з курячою грудкою буде особливо доречним у разі якщо Ви та Ваші подруги не бажаєте вживати надмірних калорій при дієтах. Цей салат одразу нагадує Вам смаки азійської кухні. Приготувавши такий корисний салат Ви одразу поповнюєте організм дуже корисними речовинами. Чи відомо Вам що у салаті Пак Чой міститься безліч корисних речовин.

Не зовсім вірно називати Пак Чой салатом, хоча ц нас так дуже часто роблять, насправді  це один з видів капусти. Так Пак Чой за смаком нагадує пекінську капусту. Але смакові якості такого продукту більш соковиті та м'які. А що головне, при  перерахунку корисних речовин на одиницю калорій, салат Пак Чой є лідером. Саме тому це корисний та дуже смачний салат.

Але є одне невеличке но. Салат Пак Чоу досить коштовний, тому його у рецептах дуже часто замінюють на листя пекінської капусти. Це не зовсім вірон. Не слід так робити. Ми пропонуємо, за можливістю, вирощувати такий корисний продукт власноруч на своєму подвір’ї.


Салат Пак Чой з курячою грудкою - це просто.

Салат Пак Чой з курячою грудкою.

Інгредієнти для приготування салату Пак Чой з курячою грудкою.

  • Відварена куряча грудка (зняти шкіру, порвати на смужки) 300 грам;
  • Маленька китайська капуста Пак Чой 100 грам;
  • Локшина 50 грам;
  • Перець чилі солодкий червоний (Вийняти насіння та нарізати великими смужками);
  • Різноманітні овочі на ваш вибір 100 г.

Інгредієнти для приготування заправки для салату Пак Чой з курячою грудкою.

  • Оливкова олія (Extra Virgin) 3 столові ложки;
  • Смажене насіння білого та чорного кунжуту, по 1 столовій ложці кожного;
  • 1/4 склянки кунжутної олії;
  • 3 столові ложки свіжого соку лайма;
  • 1 великий зубчик часнику (дрібно нарізаного);
  • 1 столова ложка свіжого імбиру (дрібно нарізаного);
  • 2 столові ложки цукру.

Інструкція приготування корисного салату Пак Чой з курячою грудкою.

Перш за все поставте варитися курку. Справа це не складна, але потребує деякого часу. За можливістю Ви можете приготувати курку трохи раніше. Лапшу Ви можете обрати улюблену та перевірену, головне смачну.

Варена курка для салату

Тепер слід відварити лапшу для салату Пак Чой з курячою грудкою. Робити це не складно. Ми пропонуємо робити це одночасно з приготуванням м’яса курки, так Ви заощадите час.

Варена лапша для салату

Вимийте овочі для салату, подрібніть їх та змішайте всі інгредієнти. Після чого окремо змішайте інгредієнти для заправки, добре перемішайте заправку виделкою. Змішайте всі підготовані продукти у салатниці, та поставте на одну годину до холодильнику. Все, Ваш салат Пак Чой з курячою грудкою готовий.

Салат Пак Чой з курячою грудкою.


Важливо.Треба зауважити!

Чи Відомо Вам, що капусту Пак чой використовують як компонент дієтичного харчування при захворюваннях серця та судин. Це дуже корисний салат. Пак Чой слід куштувати у сирому вигляді, оскільки після відварювання або смаження листя пак чой втратять більшість корисних якостей.