Рецепт салату з копченою куркою.

Салат з копченою куркою, дуже цікавий та простий салат. Салати з копченою куркою вирізняються оригінальними нотками. Смакові якості такого салату надзвичайні, а головне не привичні. Тому, зазвичай подив у Ваших друзів наступає саме у момент куштування.

На перший погляд це звичайний, можна сказати привичний салат з курки. Але прихований смак копченої курки дивує. Таке оригінальне та просте рішення додає нових вражень у звичайних стравах. Тому, експериментуйте разом з нами, та додавайте до своїх блюд нових смакових ноток. Іноді результат перевищує всі наші сподівання і на столі з’являється абсолютно нова страва, така як салат з копченої курки.


Салат з копченою куркою.

Салат з копченою куркою.

Інгредієнти салату.

  • 1 червона цибуля – 160 грам;
  • шпинат (або пекінська капуста);
  • 1 червоний перець (болгарський);
  • 200 грам курячого м’яса;
  • 1 зубчик часнику;
  • 10 грам солодкого соєвого соусу;
  • 1 грам солі;
  • 25 грам винного оцту;
  • 1 гілка петрушки;
  • грінки;
  • оливкова олія – за смаком.

Інструкція приготування салату з копченої курки.

Крок 1. Підготуйте м'ясо курки. Поріжте його на невеличкі смужки.

Крок 2. Підготуйте петрушку та часник. Подрібніть їх.

Крок 3. Вимийте та подрібніть червону цибулю (на півкільця), болгарський перець та трохи зеленого перцю. Після чого на сковорідці підсмажте ці продукти протягом 7 хвилин. Не забувайте додати трохи улюблених спецій.

Смажемо лук.

На сьомій хвилині смаження додайте до сковороди трохи соєвого соусу та оцту. Смажте 2 хвилини, потім додайте м'ясо копченої курки, петрушку та часник. Ці продукти Ви підготували раніше. Смажте всі інгредієнти ще протягом двох хвилин.

Смажемо лук та курку.

Крок 4. Додайте до салату зеленого салату або шпинату.

Додамо зелень до салату.

Крок 5. Підготуйте грінки для салату з копченою куркою. Підсмажений хліб майже завжди добре поєднується в салатах та додає приємної хрускоті.

Готуємо сухарики.

Розріжте хліб на кубики та підсмажте його на невеликому вогні на сковороді. Смажити необхідно приблизно протягом 5 хвилин, повинна з’явитися золота скоринка.

Смажемо сухарики.

Салат з копченою курки вже маже готовий, необхідно змішати всі приготовані продукти, додати ще трохи улюбленої зелені та подавати на стіл. Теплим цей салат смакує більше ніж охолонувши.

Вибір редакції

Подарунки редакції

Книга рецепти салатів.

 

 

Книга - рецепти салатів.

Захист прав


Рецепти та статті сайту є інтелектуальною власністю редакції. Всі права захищені. Копіювати можна тільки з активним посиланням на джерело!


Якщо у Вас є запитання або пропозиції, пишіть нам на адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. Ми чекаємо на Ваші листи.