Рецепти салатів з курки і шампіньйонів.
Салат з курки і шампіньйонів, приємний салат. Дуже часто такі салати готують з сирими грибами. Але якщо Ви не довіряєте виробнику шампіньйонів, чи просто не привикли вживати сирі гриби, Ви сміливо можете замінити їх на консервовані. Звичайно смакові якості готового салату з курки і шампіньйонів буде змінено, але смак залишиться приємним.
Зверніть увагу на те, що в салатах з курки і шампіньйонів є над чим експериментувати. Наприклад Ви можете до салату додати трохи копченого м’яса курки, або використати для салату мариновані гриби різних сортів. Такі смаки дуже вдало поєднуються у готовій страві.
Салат з курки і шампіньйонів.
Інгредієнти салату.
- 300 грам білої капусти;
- білий оцет;
- олія;
- сіль, перець;
- 2 курячі грудки;
- 250 грам грибів;
- 1 червона цибуля;
- свіжий лук;
- ½ лимону.
Інструкція приготування салату з курки і шампіньйонів.
Крок 1. Підготуйте білу капусту для салату з курки і шампіньйонів. Ретельно очистить капусту від порчених листків. Розріжте капусту на тонкі смужки. Змішайте з майонезом, бальзамічним оцтом і половиною масла. Додайте сіль та перець за смаком.
Крок 2. Підготуйте червону цибулю. Прочистіть її та наріжте на пів кільця. Додайте до цибулі лимонний сік.
Крок 3. Обсмажте курячі грудки на сковорідці протягом 4-5 хвилин на середньому вогні до готовності. Подрібніть філе курки та додайте лимонний сік, сіль і перець.
Крок 4.Вдкрийте банку з шампіньйонами, подрібніть гриби на тонкі смужки.
Крок 5. Змішайте всі інгредієнти.
Салат з курки, шампіньйонів та томатів.
Інгредієнти салату.
- зелений салат;
- 300 грам картоплі;
- 2 курячі грудки,
- 200 грам грибів,
- 12 помідорів чері;
- 200 грам сиру;
- 2 чайні ложки карі;
- оливкова олія;
- сіль і перець.
Інструкція приготування салату.
Крок 1. Перш за все відваріть картоплю. Це потребує більше всього часу. Для цього очистіть, вимийте і наріжте картоплю на кубики. Варіть їх у підсоленій воді протягом 15-20 хвилин. Після чого зливайте воду.
Крок 2. Очистіть гриби, розріжте їх на скибочки.
Крок 3. Підготуйте м'ясо курки. Подрібніть його на дрібні шматочки. Підсмажте куряче філе разом з грибами в злегка змащеної маслом сковороді.
Крок 4. У салатниці змішайте картоплю з куркою і грибами.
Крок 5. Підготуйте соус: змішайте тертий сиром, каррі, сіль, перець та оливкову олію.
Крок 6. Помістіть листя салату на тарілку і змішайте з картоплею, куркою і грибами. Прикрасьте помідорами чері, розрізаними навпіл. Подавати з соусом.
Салат з курки, шампіньйонів з макаронами.
Інгредієнти салату.
- 100 грам макаронів;
- 1 куряче філе;
- 200 грам грибів;
- Зелень – базилік, листя салату.
Інструкція приготування салату з курки, шампіньйонів та макаронів.
По-перше. Закип'ятіть 1,5 літри води в каструлі з 1 чайною ложкою солі. Зваріть макаронні вироби.
По-друге необхідно у сковороді нагріти оливкову олію. Та обсмажити куряче м'ясо протягом 5 хвилин з кожного боку. Приправити сіллю і перцем і нарізати смужки.
Після чого необхідно обсмажити гриби котрі перед тим подрібнити.
По-трете змішайте всі інгредієнти та прикрасьте зеленю. Ось і все простий салат з курки і шампіньйонів готовий.