Рецепти салатів з куркою і грибами.

Для святкового столу ідеально підійде простий салат з куркою і грибами. Це святкова страва низької собівартості. При цьому салат з куркою і грибами це досить поживний салат. Мі пропонуємо у таких салатах використовувати саме куряче філе.

Ще однією перевагою салату з куриці та грибів є доступність інгредієнтів. Сьогодні всі продукти для такого салату з легкістю можна придбати навіть в невеликому магазині. Час приготування зовсім не значний.


Цікавий салат з куркою і грибами.

Салат з куркою і грибами.

Інгредієнти салату.

  • листя салату – за смаком;
  • 10 помідорів чері;
  • 1/2 огірка;
  • 150 грам куриного м’яса(філе);
  • 5-7 свіжих грибів;
  • 70 грам пармезану (за бажанням);
  • 4 столові ложки оливкової олії;
  • 2 столові ложки соку лимона;
  • свіжий лук;
  • сіль і перець.

Інструкція приготування салату.

Крок 1. Ретельно очистіть свіжі гриба. Промийте їх під проточною водою. Зніміть з грибів скоринку. Тепер можна нарізати гриби тонкими скибочками і покласти в салатну миску з зеленим салатом.

Крок 2.Підготуйте овочі для салату з куркою і грибами. Очистіть огірок від скоринки і наріжте кубиками. Возьміть помідори (бажано чері) та поділіть їх навпіл.

Крок 3. Приготуйте м'ясо курки. Посмажте курине філе. Розріжте м’ясо на дрібні шматочки. Додайте його до салатниці.

Крок 4. Натріть трохи пармезану.

Крок 5. Приготуйте соус: змішайте сир, лимонний сік, цибулю, сіль і перець. Можна додати трохи оливкової оліх.

Крок 6. Змішайте всі продукти да заправте салат з куркою і грибами приготованим соусом.


Салат з куркою і грибами та горішками.

Салат з куркою і грибами та горішками.

Інгредієнти салату.

  • 300 грам курячої грудки;
  • 250 грам грибів;
  • 4 столові ложки оливкової олії;
  • 2 столові ложки кедрових горіхів (можна замінити волоськими);
  • 1 столова ложка бальзамічного оцту;
  • листя зеленого салату;
  • 1 лимон;
  • родзинки – за смаком;
  • сіль та перець.

Інструкція приготування салату.

Крок 1. Очистіть і розріжте гриби на смужки. Покладіть їх до сковороди та обсмажте у оливковій олії. Регулярно помішуйте гриби.

Крок 2. У сковороді обсмажте кедрові горіхи.

Крок 3. Приготуйте соус для салату з куркою і грибами. У миску, влийте оцет, додайте сіль і перець. Змішайте. Додайте 2 столові ложки оливкової олії. Все добре перемішайте.

Крок 4. Обсмажте курине м'ясо. Розріжте курячі грудки на смужки. Додайте лимонного соку та 1 ст. ложку оливкової олії. Смажте на сковородці до золотистої скоринки.

Крок 5. Змішайте родзинки, м'ясо курки, гриби та горішки. Додайте зелень. Заправте салат з куркою і грибами приготованим раніше соусом.


Салат з куркою грибами та печінкою.

Салат з куркою грибами та печінкою.

Інгредієнти салату.

  • 2 шт. курячого філе без шкірки;
  • 4 курячі печінки;
  • 300 грам грибів;
  • листя салату – за смаком;
  • соняшникова олія;
  • сіль і мелений перець.

Інструкція приготування салату з курячім філе та яблуком.

По перше вимийте, подрібніть та підсмажте гриби. Після чого зваріть куряче філе. Як м'ясо охолоне подрібніть його на невеликі смужки.

Приготуйте курячу печінку. Зваріть її в тій самій каструлці що варили куряче філе. Варіть на середньому вогні протягом 2-4 хвилин.

По друге приготуйте емульсію: сік лимона (за бажанням), волоського горіхи (подрібнені), 2 ст. ложки соняшникової олії, сіль та перець.

Змішайте всі інгредієнти салату, додайте зелень та заправте емульсією.

Вибір редакції

Подарунки редакції

Книга рецепти салатів.

 

 

Книга - рецепти салатів.

Захист прав


Рецепти та статті сайту є інтелектуальною власністю редакції. Всі права захищені. Копіювати можна тільки з активним посиланням на джерело!


Якщо у Вас є запитання або пропозиції, пишіть нам на адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. Ми чекаємо на Ваші листи.