Рецепти салатів з курячих сердець.
Рецепти салатів з курячих сердець завжди користувалися повагою навіть у гурманів. Курячі серця це поживний та майже не жирний продукт. Тому такі салати у невеликій кількості можна куштувати навіть при дієтах. Калорійність салатів з курячих сердець не значна, десь 150 кКал.
Звертаємо Вашу увагу, що білок в салатах з курячих сердець більш корисний для організму людини. Тому, що він легко засвоюється. Дуже важливо, що курячі серця ідеально поєднуються з багатьма продуктами. Наприклад, дуже смачне поєднання з кукурудзою, огірками або грибами.
Салат з курячих сердець з цукіні.
Інгредієнти салату.
- 12 маленьких свіжих курячих сердець;
- Сіль і перець свіже мелений - за смаком;
- оливкова олія в достатній кількості;
- молода рукола;
- кабачки цукіні - за смаком;
- бажано від 5 до 6 свіжого листя м'яти;
- трошки кмину;
- 1 зубчик часнику, дрібно нарізаний.
Інструкція приготування салату з курячих середець та цукіні.
Готування такого салату з курячих сердець дуже просте та не потребує від Вас особливих знать та навиків. Час приготування салату – орієнтовно 25 хвилин. При можливості додавайте до салату більш яскравих кольорів за рахунок зелені.
Крок 1. Перш за все ретельно промийте курячі серця. Очистить їх, видаліть небажану плівку. Після чого, розріжте серця навпіл по довжині. За допомогою маленького ножа видаліть маленькі кровоносні судини. Додайте сіль і перець.
Крок 2. Обережно підсмажте на оливковій олії курячі серця. Час смаження орієнтовно 3 - 4 хвилини.
Крок 3. Підсмажте цукіні з додавання улюблених спецій.
Крок 4. У мисці змішайте руколу, кабачки, серця курки і м'яту. Додайте трохи оливкової олії, кмину і соку лимону.
Салат з курячих сердець та курячої печені.
Інгредієнти салату.
- 4 помідори;
- 100 грам курячої печінки;
- 100 грам курячих сердець;
- 2 зубчики часнику;
- 1 пучок свіжої петрушки;
- листя зеленого салату;
- сіль та перець – за смаком;
- оливкова олія.
Інструкція приготування салату.
Крок 1. Приготуйте овочі. Ретельно вимийте помідори. Після чого поріжте їх на скибочки. Вимийте петрушку. Очистіть часник. Подрібніть часник і петрушку, щоб отримати приємний запах.
Крок 2. Поріжте курячі серця і печінку на більш дрібні шматочки. Обсмажте печінку і серця в невеликій кількості масла. Необхідно приправити сіллю і перцем і додати петрушку.
Крок 3. Викладіть на тарілці листя салату, або іншу улюблену зелень. Покладіть з верху скибочки помідорів. Змішайте курячі серця з печінкою. Полийте трохи оливкової олії зверху.