Куряча печінка з малиновим соусом.
Надзвичайно цікаве та смачне блюдо, котре одразу привертає увагу. Яркі малинові кольори обов’язково будуть помітні навіть на святковому столі. Може саме тому цю страву так полюбляють «ледачі» домогосподарки. Все дуже і дуже просто, разом з тим на столі Ви отримаєте неперевершений салат, або десерт.
До речі, часу на приготування такого салату з печінки буде необхідно зовсім не багато, близько 40 хвилин. Одним з недоліком рецептури є необхідність мати під рукою свіжу малину. Звісно можна взяти і морожену, але смакові якості такого салату вже будуть трошки інші.
Основні інгредієнти.
- 300 грам печінки курки;
- 300 грам свіжої малини;
- 1 цибулина;
- 2 столові ложки оцту;
- Сіль, перець, зелень за смаком.
Спосіб приготування курячої печінки з малиновим соусом.
По перше, приготуйте цибулю. Для чого очистіть її та наріжте кільцями. Після чого візьміть печінку ретельно вимийте її та покладіть у крижану воду на пів години. Якщо Ви поспішаєте скоротіть цей час до 20 хвилин.
По друге розігруйте сковороду, покладіть в неї цибулю та трошки обсмажте, потім додайте печінку та готуйте до повного приготування. К печінка буде готова, вимкніть вогонь та додайте трошки сіл та виною. Все перемішайте. Додайте трохи оцту та протушкуйте хвилин 5 на невеличкому вогні.
Приготуйте малиновий соус. Для чого збийте малину міксером, та просійте через марлю аби видалити кісточки.
Залишилося викласти всі інгредієнти на тарілці і салат готовий. Додайте трошки м’яти для свіжості.