Неперевершаний салат з курячої печінки.

Такий рецепт салату з курячої печінки сміливо можна вважати унікальним. Складність приготування салату не така велика, але очищення апельсинів займе деякий час. Тому зважайте на це, та при можливості очистіть апельсини заздалегідь.

Ми пропонуємо салат з курячої печінки з досить багатим числом компонентів, це не завжди зручно. Якщо Ви бажаєте більш швидше приготувати страву, Ви знайдете у нас інші рецепти салатів з курячої печінки. Окрім того, не треба боятися експериментувати, додавайте нових інгредієнтів до наших рецептів.

Інгредієнти салату з курячої печінки.

  • 250 г курячої печінки;
  • 3 апельсина;
  • 2 невеликих цибулі;
  • 4 столові ложки ксуса;
  • 1/2 ч.л. цукру;
  • 2 яблука;
  • 1 столова ложка лимонного соку;
  • 1 столова ложка борошна;
  • 1 ст.л. масла;
  • 30 г мигдалю (за бажанням);
  • сіль, перець.

Крок 1. Очистіть апельсини так, щоб біла шкіра була повністю вилучена. Достаньте м’якіть кожної скибочки. Трохи апельсинів залиште та сік.

Готуємо апельсин.

Крок 2. Очистіть цибулю та наріжте її дрібними кільцями.

Крок 3. Зробіть емульсію з апельсинового соку, оцту і олії. Додайте сіль, перець і цукор.

Заправка для салату.

Крок 4 Вимийте яблука, обріжте їх та уберіть серединку.

Крок 5. Обсмажте печінку на невеликому вогні протягом 3 хвилин, перед цим обгорніть її у борошно та додайте лимонного соку.

Крок 6. Змішайте у тарілці всі інгредієнти та полийте їх приготованою емульсією.

Неперевершений салат з печінки.