Салат з печінки тріски та картоплі.
Печінка тріски сама по собі вже смачна страва, але додати цікавих ноток, та зробити оригінальний салат приємніше. Так, наприклад, якщо Ви додаєте до печінки тріски звичайну картоплю та варені яйця, смакові якості салату з печінки тріски набувають нових приємних кольорів. У нас вже є перевірені рецепти салатів з печінки тріски де до основного інгредієнту додається кукурудза або буряк. Ми пропонуємо Вам проекспериментувати разом з нами та власноруч створить новий цікавий салат. Користь від салатів з печінки тріски беззаперечна.
Наша порада! Пам’ятайте, термін зберігання салатів в котрих основним інгредієнтом виступає печінка тріски, є 24 години у холодному місці. |
Інгредієнти салату з печінки тріски та картоплі.
- 150-200 грам печінки тріски;
- 3 яйця;
- 3 картоплини;
- зелений огірок;
- часни, сіль - за смаком.
Крок 1. Сваріть в круту три яйця, подрібніть їх на невеличкі шматочки.
Крок 2. Відваріть картоплю та подрібніть її на невеличкі кубики. Можна також натерти картоплю на велику терку.
Крок 3. Відкрийте печінку тріски та подрібніть її на невеликі шматочки.
Крок 4. Тепер подрібніть огірок та часник. Додійте зеленого лука, сіль та перемешайте всі інгредієнти. Ось і все, Ваш салат з печінки тріски готовий.