Салат печінковий.

В нашому печінковому салаті досить багато різноманітних інгредієнтів, але не треба сумувати якщо деяких продуктів у Вас нема під рукою. Більшість компонентів печінкового салату ідеально поєднуються з іншими продуктами. Теж саме стосується і зелені. Рукола, наприклад, досить рідка зелень для наших домогосподарок. Тому її можна замінити петрушкою та кропом.

Завдяки різноманітності компонентів, печінковий салат має декілька ярко виражених смакових ноток. Основний інгредієнт – печінка відчувається досить добре, але її смак пом’якшується та маскується медом. Абрикос додає пікантності печінковому салату.

Інгредієнти салату печінкового.

  • 100 г винограду (червоний, без кісточок);
  • 4 абрикоса;
  • 1 ст.л. масла;
  • 1 столова ложка рідкого меду;
  • лимон (сік);
  • 600 г печінки теляти;
  • 2 столові ложки борошна;
  • зелень.

Крок 1. Ретельно вимийте абрикоси. Після чого розріжте їх навпіл.

Близько 3 хвилин на невеличкому вогні потоміть абрикоси в емульсії з: масло, мед, лимонний сік сіль та перець.

Абрикос для салату.

Крок 2. Приготуйте печінку для печінкового салату. Ретельно вимийте печінку, наріжте її невеличкими смужками. Після чого обгорніть у борошні, та смажте протягом 3 хвилин до золотистого кольору. Приправите сіллю і перцем.

Печінка для салату.

Крок 3. На тарілці акуратно покладіть підсмажену печінку, додайте абрикосів та зелені.

Салат печінковий.

Тепер Ваш печінковий салат можна подавати до столу.

Вибір редакції

Подарунки редакції

Книга рецепти салатів.

 

 

Книга - рецепти салатів.

Захист прав


Рецепти та статті сайту є інтелектуальною власністю редакції. Всі права захищені. Копіювати можна тільки з активним посиланням на джерело!


Якщо у Вас є запитання або пропозиції, пишіть нам на адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. Ми чекаємо на Ваші листи.