Салати з курячої печінки.

Салат з курячої печінки завжди вважався недорогим та дуже легким салатом. Більш того, деякі майстри кулінарії затверджують, що салат з печінки курячої не містить в собі ніяких корисних елементів, та віддають перевагу салатам з м’яса. Но це хибна точка зору. Не треба забувати, що салат з печінкою курячою це в першу чергу страва яка дуже легко засвоюється організмом людини.

Само тому, майже во всіх кухнях світу, салат з курячою печінкою відносять до делікатесів, та нерідко вважають основною стравою. Ще однією перевагою такої страви є швидкість її приготування. Наші фахівці пропонують Вам самі цікаві рецепти салатів з курячої печінки.

Салат з курячої печінки та винограду.

Дуже цікавий та дивний салат. В рецептурі досить незвичайно поєднано смак винограду з курячою печінкою. Справжні гурмани не зможуть не звернути увагу такий салат.

Інгредієнти салату з курячої печінки та винограду.

  • 100 г винограду (червоний, без кісточок);
  • 2 ч.л. гірчиці;
  • 50 мілілітрів виноградного соку (червоний);
  • 4 столові ложки білого винного оцту (м'який);
  • 6 столових ложки оливкової олії;
  • сіль, перець (мелений), цукор (за бажанням);
  • 30 г волоських горіхів;
  • 400 г курячої печінки;
  • 3 столові ложки борошна;
  • 1 ст.л. масла.

Крок 1. Промийте виноград і при необхідності зменшить наполовину. Очистіть цибулю, подрібніть її на дрібні кубики.

Виноград для салату.

Крок 2. Змішайте гірчицю, виноградний сік, оцет і 4 столові ложки олії додайте сіль, перцем і, можливо, цукор. Підготуйте горіхи.

Горіхи для салату.

Крок 3. Ретельно промийте печінку та наріжте її на шматочки 3 см. Обгорніть у борошно. Тепер необхідно обсмажити курячу печінку з цибулькою на невеличкому вогні протягом 3-4 хвилин. Приправити сіллю і перцем.

Крок 4. Я печінка буде готова, додайте до сковороди інгредієнти (крок 2), та грійте на дуже маленькому вогні 1-2 хвилини.

Салат з курячої печінки та винограду.

Ось і все, залишилось достати курячу печінку зі сковороди, додати свіжого винограду і трохи зелені.


Салат з курячої печінки, дуже простий.

Рецепт цього салату з курячої печінки мабуть самий простий зі всіх існуючих. При цьому страва може виглядати привабливо якщо Ви додасте до салату трохи зелені. Бажано взяти хоча б два види зелені, наприклад листя петрушки та салату.

Інгредієнти дуже простого салату з курячої печінки.

  • куряча печінка - 500 грам;
  • свіжа цибуля 130 грам;
  • вершкове масло - 4 столові ложки;
  • борошно пшеничне;
  • перець;
  • сіль;
  • зелень.

Крок 1. Перш за все треба приготувати курячу печінку, для цього промийте курячу печінку під проточною холодною водою. При необхідності видаліть сухожилля.

Куряча печінка.

Крок 2. Тепер треба очистити цибулю і подрібнити її невеличкими скибочками або кільцями.

Крок 3, готуємо лук.

Крок 3. Смажимо цибулю та печінку. Необхідно нагріти близько 40 грам вершкового масла та обжарити в ньому цибулю. Потім обвалюємо курячу печінку у борошні та смажимо близько 4 хвилин .

Смажена куряча печінка.

Ось і все, тепер викладаєте на тарілці курячу печінку, потім цибулю, та додаєте спецій і обов’язково зелені.

Важливо.Наша порада!

Дуже цікаво та незвичайно разом с таким салатом в якості гарніру виглядають невеличкі скибочки сірого хліба.


Салат з курячої печінки, з цікавим смаком.

Досить цікавий рецепт салату, оригінальність та незвичайність котрому додає аромат коняка та яблука.

Інгредієнти салату з курячої печінки з цікавим смаком.

  • куряча печінка - 120 грам;
  • свіжа цибуля 1шт.;
  • вершкове масло - 2 столові ложки;
  • борошно пшеничне;
  • яблуко, конья;
  • сіль;
  • зелень.

Крок 1. Достаньте печінку з холодильника, почекайте поки вона розморозиться. Обріжте сухожилля. Тепер треба обсмажити печінку. Смажте курячу печінку на повільному вогні. Разом з цибулькою. Цибулю подрібніть на невеличкі шматочки.

Готуємо курячу печінку.

Крок 2. Коли куряча печінка буде майже готова (4 хвилини), додайте до сковороди натертого на дрібну терку яблуко, борошна та трохи коньяку. Потушіть всі інгредієнти декілька хвилин.

Смажемо курячу печінку.

Крок 3. Достаньте курячу печінку, викладіть її на тарілку та додайте зелень. Ось і все, салат готовий.

Салат з курячої печені готовий.

Вибір редакції

Подарунки редакції

Книга рецепти салатів.

 

 

Книга - рецепти салатів.

Захист прав


Рецепти та статті сайту є інтелектуальною власністю редакції. Всі права захищені. Копіювати можна тільки з активним посиланням на джерело!


Якщо у Вас є запитання або пропозиції, пишіть нам на адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. Ми чекаємо на Ваші листи.