Простий салат з печінки свинячої.

Салат з печінки свинячої це не дорога але дуже корисна страва. Салати з печінки свинячої містять  в собі вітаміни, тому обов’язково готуйте такі салати в зимній період. Поповнюйте запаси свого організму корисними елементами.

Зверніть увагу, що окрім вітамінів салат з печінки свинячої містить в собі ще й холестерин. Так, його в печінки не багато, але все ж таки, ми не радимо готувати салати з печінки свинячої кожен день.

Головне в приготуванні салатів з свинячої печінки правильно приготувати основний інгредієнт. Всі жінки знають, що інколи страви з печінки мають гіркуватий присмак, а інколи свиняча печінка не м’яка а нібито резинова.

Важливо.Наша порада!

Якщо у Вас є вільний час, заздалегідь замочіть свинячу печінку в молоці. Просто покладіть її в воду, або молоко на 1-2 години. Після цього печінка не буде мати гіркого присмаку. 

Інгредієнти простого салату з печінки свинячої.

  • 250 г печінки свинячої;
  • 3 яйця;
  • 2 невеликих цибулі;
  • 300 грам сиру твердих сортів;
  • мариновані гриби - за смаком.;
  • майнез - 3 ст. ложки;
  • сіль, перець - за смаком.

Крок 1. Перш за все очистіть печінку від жилок та плівки, після чого замочіть свинячу печінку у воді або молоці, пізніше її треба буде відварити.

Чистимо печінку свинячу.

Крок 2. Відваріть яйця, та подрібніть іх на невеличкі кубики.

Готуємо яйця.

Крок 3. Подрібніть та підсмажте цибульку. Бажано смажити на вершковому маслі, тоді цибуля буте мати приємний золотистий колір.

Крок 4. На середній терці натріть сир.

Сир для салату.

Крок 5. Варену свинячу печінку подрібніть на невеличкі смужки або кубики.

Ось і все Ваш салат майже готовий. Тепер змішайте всі інгредієнти, гриби також. Заправте свинячий салат майонезом, додайте сіль та перець за смаком.

Салат з печінки свинячої.