Салати з печінки тріски.

М’який та неперевершено - дивовижний смак салату з печені тріски цінують майже у всіх країнах Європи. Не є винятком і наша країна. Салати із печінки тріски високо цінують навіть розбещені гурмани в кулінарії. В першу чергу за виняткові смакові якості такого салату.

Окрім бездоганного смаку салат з печінки містить і безліч корисних, та необхідних нашому організму речовин. У першу чергу це велика кількість вітамінів. Саме тому прийом печені тріски просто необхідний. Але, не треба забувати, що салат з печені тріски буде досить калорійним саме завдяки основному інгредієнту.

Важливо.Наша порада!

Лікарі пропонують вживати печінь тріски досить уважно та невеликими порціями. Пам’ятайте, в 100 грам печині міститься більше 600 кКал. Це досить багато.

Салат з печінки тріски та кукурудзи.

Головною перевагою цього рецепту салату з печені тріски є дуже простий спосіб його приготування. При цьому зберігаються високі смакові якості салату.

Інгредієнти салату з печінки тріски та кукурудзи.

  • 150-200 грам печінки тріски;
  • 3 яйця;
  • 1 банка консервованої кукурудзи;
  • майонез - за смаком.

Крок 1. Сваріть в круту три яйця, подрібніть їх на невеличкі шматочки.

Готуємо яйця.

Крок 2. Відкрийте банку кукурудзи, перекладіть кукурудзу в салатницю.

Кукуруза для салату.

Крок 3. Відкрийте печінку тріски та подрібніть її на невеликі шматочки.

Печінка тріски.

Крок 4. Тепер змішайте всі інгредієнти та заправте салат майонезом або олією. Додійте зеленого лука.

Салат з печінки тріски.


Салат з печінки тріски та буряка.

 Дуже цікаве поєднання смаків солонуватої печені тріски з солоденьким відварним буряком. Час приготування цього салату напряму залежить від швидкості приготування буряка, тому бажано заздалегідь підготувати цей інгредієнт.

Інгредієнти салату з печінки тріски та буряка.

  • 150-200 грам печінки тріски;
  • 2,3 буряка червоного;
  • листя салату.

Крок 1. Сваріть буряк та подрібніть його на невеликі кубики.

Буряк для салату.

Крок 2. Наріжте невеликими кубиками листя зеленого салату.

Листя салату.

Крок 3. Відкрийте печінку тріски та подрібніть її на невеликі шматочки.

Крок 4. Тепер змішайте всі інгредієнти.

Салат з печінки тріски та буряка.


Важливо.

Пам’ятайте!

Зберігати салати з печінки тріски необхідно у холодному місці, не більш 24 годин.

 

Вибір редакції

Подарунки редакції

Книга рецепти салатів.

 

 

Книга - рецепти салатів.

Захист прав


Рецепти та статті сайту є інтелектуальною власністю редакції. Всі права захищені. Копіювати можна тільки з активним посиланням на джерело!


Якщо у Вас є запитання або пропозиції, пишіть нам на адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. Ми чекаємо на Ваші листи.