Салати з печінки тріски.
М’який та неперевершено - дивовижний смак салату з печені тріски цінують майже у всіх країнах Європи. Не є винятком і наша країна. Салати із печінки тріски високо цінують навіть розбещені гурмани в кулінарії. В першу чергу за виняткові смакові якості такого салату.
Окрім бездоганного смаку салат з печінки містить і безліч корисних, та необхідних нашому організму речовин. У першу чергу це велика кількість вітамінів. Саме тому прийом печені тріски просто необхідний. Але, не треба забувати, що салат з печені тріски буде досить калорійним саме завдяки основному інгредієнту.
Наша порада! Лікарі пропонують вживати печінь тріски досить уважно та невеликими порціями. Пам’ятайте, в 100 грам печині міститься більше 600 кКал. Це досить багато. |
Салат з печінки тріски та кукурудзи.
Головною перевагою цього рецепту салату з печені тріски є дуже простий спосіб його приготування. При цьому зберігаються високі смакові якості салату.
Інгредієнти салату з печінки тріски та кукурудзи.
- 150-200 грам печінки тріски;
- 3 яйця;
- 1 банка консервованої кукурудзи;
- майонез - за смаком.
Крок 1. Сваріть в круту три яйця, подрібніть їх на невеличкі шматочки.
Крок 2. Відкрийте банку кукурудзи, перекладіть кукурудзу в салатницю.
Крок 3. Відкрийте печінку тріски та подрібніть її на невеликі шматочки.
Крок 4. Тепер змішайте всі інгредієнти та заправте салат майонезом або олією. Додійте зеленого лука.
Салат з печінки тріски та буряка.
Дуже цікаве поєднання смаків солонуватої печені тріски з солоденьким відварним буряком. Час приготування цього салату напряму залежить від швидкості приготування буряка, тому бажано заздалегідь підготувати цей інгредієнт.
Інгредієнти салату з печінки тріски та буряка.
- 150-200 грам печінки тріски;
- 2,3 буряка червоного;
- листя салату.
Крок 1. Сваріть буряк та подрібніть його на невеликі кубики.
Крок 2. Наріжте невеликими кубиками листя зеленого салату.
Крок 3. Відкрийте печінку тріски та подрібніть її на невеликі шматочки.
Крок 4. Тепер змішайте всі інгредієнти.
Пам’ятайте! Зберігати салати з печінки тріски необхідно у холодному місці, не більш 24 годин. |