Салат з печінкою курячою у малиновому оцті.

Сьогодні ми приготуємо чудовий салат з печінкою курячою у малиновому оцті. Такий салат стовідсотково здивує всіх Ваших друзів. І це цілком зрозуміло. Родзинкою такого салату є бездоганний смак малинового оцту, котрий не дуже часто використовують наші кухари при приготуванні своїх страв. А даремно.

Салат з печінкою курячою за нашим рецептом не буде сухим. А таке часто трапляється коли Ви смажите курячу печінку. Навпаки смак печінки у нашому салаті буде неперевершеним зі смаком малини. Це дуже вдале поєднання смаків. Особливо якщо малиновий оцет Ви приготуєте власноруч, а не будете купувати у супермаркеті. Так смак малини у салаті з печінкою курячою буде більш ярким та ароматним.

Салат з печінкою курячою у малиновому оцті.

Інгредієнти салату з печінкою курячою у малиновому оцті.

  • печінка куряча - 300 гр.;
  • один пучок руколи або іншої улюбленої зелені;
  • червона цибуля - 1 велика;
  • сіль та перець - за смаком.

Для заправки салату з печінкою курячою у малиновому оцті:

  • винний оцет - 125мл;
  • малина - дві великі жменьки (125гр);

Інструкція приготування салату з печінкою курячою у малиновому оцті.

Перш за все, головним у нашому салаті з печінкою курячою у малиновому оцті є приготування малинового оцту. Зробити його зовсім не складно, але заготувати оцет необхідно заздалегідь. Мінімальний час для приготування малинового оцту власноруч це 15 діб. Зверніть на це увагу. Якщо У Вас нема такого часу, тоді просто придбайте малиновий оцет у супермаркеті.

Для приготування малинового оцту для нашого салату, візьміть малину та просто залийте її у скляночці винним оцтом. Та поставте до прохолодного міста на 15 діб. Все просто, робіть як ми показали на малюнку.

Готуємо малиновий оцет.

Готуємо малиновий оцет-2.

Тепер достаньте курячу печінку, ретельно її помийте. Після чого подрібніть червону цибулю. Ми будемо додавати її при смаженні курячої печінки. Потім посмажте печінку. Не забувайте додати сіль та перець.

Куряча печінка для салата.

Порізана червона цибуля.

Коли печінка для салату підготована а цибуля порізана, просто обсмажте курячу печінку та цибулю. Можна додати трішечки улюбленої зелені.

Смажимо курячу печінку та цибулю.

Після того як ви обсмажили курячу печінку для салату, можна підготувати Вашу улюблену зелень. Просто візьміть пучок зелені та дрібно поріжте його. Є невеличка хитрість при приготуванні салат з печінкою курячою у малиновому оцті. Вашу зелень можна змочити винним оцтом зі спеціями, так буде смачніше, або додати улюблений соус.

Зелень з соусом.

Ось у Все, всі продукти для Вашого салату з печінкою курячою у малиновому оцті підготовані. Просто викладайте курячу печінку на зелені, та додайте малину з оцту, а зверху полийте малиновим оцтом.