Салат з печінкою і морквою.
Досить оригінальний рецепт салату з печінкою і морквою. Ми пропонуємо зробити цей салат у вигляді невеличких порцій. Таким чином Ви отримайте на столі невеличкі смачні тортики з печінкою і морквою.
Зовнішній вигляд такого салату одразу викликає цікавість. Смакові якості салату з печінкою та морквою очікуванні та добре знайомі. Користь від вживання такого салату величезна. Саме тому пропонуємо Вам це нескладний рецепт.
Інгредієнти салату з печінкою і морквою.
- 1000 г свинячої печінки;
- 300 г моркви;
- 2 невеликих цибулі;
- часник - за смаком.
- зелень.
Крок 1. Ретельно вимийте та очистить свинячу печінку, після чого зробіть з ней фарш у м’ясорубці. До фаршу обов’язково додайте трохи цибулі.
Крок 2. Підсмажте на невеличкому вогні з приготованого фаршу невеличкі котлетки, бажаного одного діаметру.
Крок 3. Подрібніть цибулю невеличкими кругами та обсмажте її.
Крок 4. На крупній терці подрібнить моркву.
Крок 5. Ось і все, Ваш салат з печінкою і морквою майже готовий, залишилося лише ретельно викласти тортики з приготований інгредієнтів. Ми пропонуємо змазувати окремі шари майонезом з перемеленим часником.
Наша порада! Не треба старатися зробити тортики салату з печінки свинячої досить великими. Це виглядає приємно але куштувати таки тортики трохи не зручно. |