Салат з печінкою і морквою.

Досить оригінальний рецепт салату з печінкою і морквою. Ми пропонуємо зробити цей салат у вигляді невеличких порцій. Таким чином Ви отримайте на столі невеличкі смачні тортики з печінкою і морквою.

Зовнішній вигляд такого салату одразу викликає цікавість. Смакові якості салату з печінкою та морквою очікуванні та добре знайомі. Користь від вживання такого салату величезна. Саме тому пропонуємо Вам це нескладний рецепт.

Інгредієнти салату з печінкою і морквою.

  • 1000 г свинячої печінки;
  • 300 г моркви;
  • 2 невеликих цибулі;
  • часник - за смаком.
  • зелень.

Крок 1. Ретельно вимийте та очистить свинячу печінку, після чого зробіть з ней фарш у м’ясорубці. До фаршу обов’язково додайте трохи цибулі.

Чистимо печінку свинячу.

Фарш зі свинячої печінки.

Крок 2. Підсмажте на невеличкому вогні з приготованого фаршу невеличкі котлетки, бажаного одного діаметру.

Коклетки з печінки.

Крок 3. Подрібніть цибулю невеличкими кругами та обсмажте її.

Крок 1 - готуємо цибулю для салату.

Крок 4. На крупній терці подрібнить моркву.

Морква для салату.

Крок 5. Ось і все, Ваш салат з печінкою і морквою майже готовий, залишилося лише ретельно викласти тортики з приготований інгредієнтів. Ми пропонуємо змазувати окремі шари майонезом з перемеленим часником.  

Салат з печінкою і морквою.

Важливо.Наша порада!

Не треба старатися зробити тортики салату з печінки свинячої досить великими. Це виглядає приємно але куштувати таки тортики трохи не зручно.