Страви з курячої печінки, цікаві салати.
Страви з курячої печінки досить популярні завдяки відносно невеликий собівартості. При цьому, такі страви відносяться до делікатесу. А найголовніше, корисних речовин в стравах з печінки курячої дуже багато, ще й вони добре засвоюються організмом людини.
Такі рецепти салатів з курячої печінки зустрічаються не часто. Це дуже цікавий салат. Але, приготування його вимагає певних зусиль та творчості. Певна річ, час приготування цієї страви з печінки курячої буде більшим ніж просто обжарити печінку і займе у вас мінімум 30 хвилин.
Головне це неабияка м’якість цієї страви з курячої печінки.
Інгредієнти салату з курячої печінки.
- куряча печінка - 500 грам;
- яєць - 3-4 шт.;
- червона морква - 2 шт.;
- маринований огірок - 2 шт.;
- майонез Провансаль - 4-5 ст. л.;
- груша - 1 штука (за бажанням);
- кропу (зелень) - 1 пучок;
- олія - 2 столові ложки л.;
- сіль за смаком.
Крок 1 приготування страви з курячою печінкою. Необхідно ретельно промити курячу печінку, помістити її до каструлю і залити холодною водою. Варити до 30 хвилин.
Коли печінка буде варена, дайте їй охолонуть, після чого натріть її на дрібну терку.
Крок 2. Курячі яйця і моркву, мариновані огірки нарізати, очистити цибулю.
Крок 3. Підсмажте цибулю в півкільцях.
Крок 4. Викладаємо салат.
- Перший шар – терта куряча печінка, але не вся а тільки половина.
- Другий шар – смажені кільця цибулі.
- Третій шар – мариновані огірки.
- Четвертий шар – морква з майонезом.
- П’ятий шар – друга половина курячої печінки з майонезом.
- Шостий шар – дрібно нарізані яйця (білок).
- Сьомий шар – перетертий жовток та зелень (дрібно нарізаний кріп).
Наша порада! Потримайтесалат в холодильнику протягом кількох годин. |