Страви з курячої печінки, цікаві салати.

Страви з курячої печінки досить популярні завдяки відносно невеликий собівартості. При цьому, такі страви відносяться до делікатесу. А найголовніше, корисних речовин в стравах з печінки курячої дуже багато, ще й вони добре засвоюються організмом людини.

Такі рецепти салатів з курячої печінки зустрічаються не часто. Це дуже цікавий салат. Але, приготування його вимагає певних зусиль та творчості. Певна річ, час приготування цієї страви з печінки курячої буде більшим ніж просто обжарити печінку і займе у вас мінімум 30 хвилин.

Головне це неабияка м’якість цієї страви з курячої печінки.

Інгредієнти салату з курячої печінки.

  • куряча печінка - 500 грам;
  • яєць - 3-4 шт.;
  • червона морква - 2 шт.;
  • маринований огірок - 2 шт.;
  • майонез Провансаль - 4-5 ст. л.;
  • груша - 1 штука (за бажанням);
  • кропу (зелень) - 1 пучок;
  • олія - 2 столові ложки л.;
  • сіль за смаком.

Крок 1 приготування страви з курячою печінкою. Необхідно ретельно промити курячу печінку, помістити її до каструлю і залити холодною водою. Варити до 30 хвилин.

Коли печінка буде варена, дайте їй охолонуть, після чого натріть її на дрібну терку.

Терта куряча печінка.

Крок 2. Курячі яйця і моркву, мариновані огірки нарізати, очистити цибулю.

Готуємо яйця.

Крок 3. Підсмажте цибулю в півкільцях.

Крок 1 - готуємо цибулю для салату.

Крок 4. Викладаємо салат.

  • Перший шар – терта куряча печінка, але не вся а тільки половина.
  • Другий шар – смажені кільця цибулі.
  • Третій шар – мариновані огірки.
  • Четвертий шар – морква з майонезом.
  • П’ятий шар – друга половина курячої печінки з майонезом.
  • Шостий шар – дрібно нарізані яйця (білок).
  • Сьомий шар – перетертий жовток та зелень (дрібно нарізаний кріп).

Страва з курячої печінки.

Важливо.Наша порада!

Потримайтесалат в холодильнику протягом кількох годин.