Страви з печінки свинячої салат печінковий риф.
Страви з печінки свинячої користуються особливою повагою серед наших домогосподарок. І це не даремно, свиняча печінка, при правильному приготуванні, це смачний та корисний продукт. З печінки свинячої при бажанні можна створити велику кількість різноманітних страв. У тому числі і салатів. Свиняча печінка гарно поєднується з багатьма іншими інгредієнтами, тому салати зазвичай виходять різноманітні та цікаві.
Окрім того, страви з печінки свинячої несуть в собі такі корисні речовини як: залізо та йод. Саме тому такі салати допомагають організму людини підвищити гемоглобін, це відомо майже усім. А чи відомо Вам, що найкорисніша печінка свиняча котру приготували на пару. При такому приготуванні вона зберігає більшість корисних елементів та виходить дуже м’якою. Хоча, треба визнати, у більшості при приготуванні салатів з печінки ми або її відварюємо, або смажимо.
Наша порада! При можливості страви з печінки свинячої готуйте на пару. В цьому випадку в продукті буде збережено максимум корисних речовин, при цьому калорійність печінки буде мінімальною. |
Салат з печінки свинячої - печінковий риф.
Досить незвичайний рецепт салату, при цьому поєднання інгредієнтів зрозуміле. Цей салат з печінки свинячої має гарний вражаючий зовнішній вигляд, що, безумовно, привертає увагу. При цьому приготувати такий салат зовсім не складно, всі продукти звичні та зрозумілі.
Інгредієнти салату печінковий риф.
- 300 грам печінки свинячої;
- 100 грам рису;
- 1 невелика цибуля;
- 1 морква;
- 3 мариновані огірка;
- для заправки салату - майонез за смаком;
- петрушка та гілочка м’яти - за смаком.
Крок 1. Ретельно вимийте рис, та сваріть його. Для кращого приготування рису, спочатку киньте в воду трохи солі, доведіть її до кипіння, а потім покладіть у воду рис.
Крок 2. Поки готується рис, підготуйте та посмажте печінку. Ретельно очистить свинячу печінку від плівки та жилок, розріжте її на невеличкі шматочки (смужки або кубики), та смажте на невеличкому вогні.
Крок 3. Тепер слід підготувати овочі. Подрібніть цибулю та моркву, після чого трішечки обсмажте їх на сковороді.
Крок 4. Тепер візьміть мариновані огірки та подрібніть їх. Після чого просто змішайте всі інгредієнти у салатниці, додайте майонез та добре перемішайте. Все Ваша чудова страва з печінки свинячої готова, можна подавати її до столу теплою.