Салати з печінки, страви з телячої печінки

Деякі люди вважають, що страви з телячої печінки не є корисними та бажаними для нашого організму.  Вони кажуть, що теляча печінка це природний фільтр тварини, в якому накопичуються шкідливі речовини. Аля якщо теля куштувало природну їжу, страви з телячої печінки корисні.

При покупці телячої печені слід уважно та ретельно вибирати цей продукт. В телячий печені організм людини знайде залізо та мідь. Більш того, ці елементи знаходяться в легкозасвоюваному вигляді.

Важливо.Наша порада!

При виборі телячої печені зверніть увагу на плівку котрою вкрита печінь. Якщо цей продукт свіжий, плівка має легко відділятися від печень. Колір печені має бути схожим на колір спілої черешні.

Інгредієнти салату з печінки тріски та кукурудзи.

  • 500 грам печінки телячої;
  • 2,3 невеликі цибулі;
  • 2 морквини;
  • майонез - за смаком;
  • оливкова олія, оцет.

Крок 1. Приготуйте маринад: оцет, трохи оливкової олії, сахар та сіль за смаком.

Крок 2. Покладіть у маринад кільця цибулі, трохи моркви. Маринуйте більше 6 годин.

Маринуємо моркву та лук.

Крок 3. Підготуйте телячу печінку, наріжте її невеличкими шматочками та підсмажте.

Смажена печінь теляча.

Крок 4. Ось і все ця страва з телячої печінки готова, залишилося викласти всі інгредієнти на тарілці, можливо додати трохи майонезу (за бажанням), та подавати на стіл.

Страви з телячої печінки.


Якщо у Вас немає часу на мариновання цибулі, Ви можете приготувати страву з телячої печінки більш швидко. Необхідно обсмажити невеличкі шматочки телячої печінки, подрібнити трохи моркви та листя зеленого салату. Ось і все самий простий салат з телячої печені буде готовий. Час приготування такої страви з телячої печінки не більш 30 хвилин.

Страви з телячої печінки-2