Яскравий салат з печінки.

Не можна сказати що це новий оригінальний рецепт салату з печінки, тим не менш, такі салати завжди були прикрасою любого, навіть святкового столу. Незважаючи на те, що у рецептурі присутня досить велика кількість інгредієнтів, не засмучуйтесь. Навіть якщо у Вас не достатньо якихось продуктів Ви можете замінити їх іншими. Наприклад, додати трошки дрібно порізаних огірків.

Яскравий салат з печінки.

Основні інгредієнти.

  • Красний перець 1 шт.
  • Кукурудза маринована 1 банка;
  • 4 невеличкі помідори (чері);
  • 4 листа салату зеленого;
  • Лук перей – 1шт;
  • Петрушка (за смаком);
  • 1 чайна ложка оливкової олії (для підсмаження помідорів);
  • 1 чайна ложка коричневого цукру;
  • Сіль, перець.

Інгредіенти для смаження печінки:

  • 200 грам печінки, бажано з яловичини. Але можлива і інша.
  • Свіже змолений чорний перець;
  • 2 зубчика часнику;
  • Оливкова олія

Інгредієнти для заправки салату:

  • Трошки бальзамічного оцту (за смаком) ;
  • Одна ложка оливкової олії;
  • Гірчиця – на кончику ножа, зовсім трішкі.

Спосіб приготування.

Приготування цього салату з печінки дуже просте. Спочатку візьміть всі овочі, ретельно вимийте їх та почистить. Підсмажте помідори на слабкому вогні протягом 5-6 хвилин.

Подрібніть на кільця лук. Після чого на тарілці викладайте зелене листя салату, а зверху всі інгредієнти.

Приготуйте печінку. Для чого 3-4 хвилинки смажте її на сковорідці. Бажано печінку нарізати невеличкими смужками, але це не є обов’язковим. Викладайте все на тарілці, додайте трошки оливкової олії, гірчиці, перец. та сіль. Смачного.