Салат з вареного серця.
Салат з вареного серця досить м'який по своїй структурі, це рецепт справжнього делікатесу. За смаком такий салат можна доповнити додаванням подрібнених волоських горіхів, а в деяких випадках покласти варене яйце. Це додає яскравого кольору Вашій страві.
Цей салат дуже полюблять чоловіки, тому чорний перець знаходиться в великих кількостях і, бажано, мелений. Салат, після стояння протягом декількох годин в холодильнику, буде смачнішим. Тому зверніть на це увагу, та приготуйте салат з вареного серця заздалегідь.
Інгредієнти салату з вареного серця.
- Яловиче серце 350 грам;
- Цибуля 170 грам;
- Майонез 3 ст. ложка;
- 1 щіпка солі;
- Чорний перець 5 грам;
- Петрушка свіжа;
- Вода 100 мл;
- Оцет 100 мл.
Крок 1. Особливості салату з вареного серця додає саме маринована цибуля. Завдяки котрій Ваш салат набуде хрусткості. Додавання в салат свіжої цибулі не буде вірним, оскільки страва буде мати гіркуватий присмак і втрате м’якість. Також нема необхідності в червоній цибулі, колір все одно буде втрачено при маринуванні.
Для маринування цибулі - наріжте її тонкими кружечками, покладіть в мисочку та залийте кип’ятком на 15 хвилин. Після чого злийте воду, та залийте маринад . Сумішшю води і оцту (1: 1). Залиште на 30-60 хвилин.
Крок 2. Маринована цибуля готується одночасно з серцем. Ретельно вимийте серце, та варіть його протягом 1 години. Після чого розріжте серце тоненькими смужками.
Крок 3. Змішайте серце та цибулю, додайте нарізану зелень петрушки, чорний перець, сіль. Після чого заправте салат з вареного серця майонезом.
Треба зауважити!
Не забувайте мариновану цибулю можна приготувати значно швидше якщо у 0,5 літрах води розвести сік лимона та цукор, після чого зварити маринад з цибулею. |