Салат з вареного серця.

Салат з вареного серця досить м'який по своїй структурі, це рецепт справжнього делікатесу. За смаком такий салат можна доповнити додаванням подрібнених волоських горіхів, а в деяких випадках покласти варене яйце. Це додає яскравого кольору Вашій страві.

Цей салат дуже полюблять чоловіки, тому чорний перець знаходиться в великих кількостях і, бажано, мелений. Салат, після стояння протягом декількох годин в холодильнику, буде смачнішим. Тому зверніть на це увагу, та приготуйте салат з вареного серця заздалегідь.

Інгредієнти салату з вареного серця.

  • Яловиче серце 350 грам;
  • Цибуля 170 грам;
  • Майонез 3 ст. ложка;
  • 1 щіпка солі;
  • Чорний перець 5 грам;
  • Петрушка свіжа;
  • Вода 100 мл;
  • Оцет 100 мл.

Крок 1. Особливості салату з вареного серця додає саме маринована цибуля. Завдяки котрій Ваш салат набуде хрусткості. Додавання в салат свіжої цибулі не буде вірним, оскільки страва буде мати гіркуватий присмак і втрате м’якість. Також нема необхідності в червоній цибулі, колір все одно буде втрачено при маринуванні.

Для маринування цибулі -  наріжте її тонкими кружечками,  покладіть в мисочку та залийте кип’ятком на 15 хвилин. Після чого злийте воду, та залийте маринад . Сумішшю води і оцту (1: 1). Залиште на 30-60 хвилин.

Крок 1 - готуємо цибулю для салату.

Крок 2. Маринована цибуля готується одночасно з серцем. Ретельно вимийте серце, та варіть його протягом 1 години. Після чого розріжте серце тоненькими смужками.

Крок 2 - серце з цибулею.

Крок 3. Змішайте серце та цибулю, додайте нарізану зелень петрушки, чорний перець, сіль. Після чого заправте салат з вареного серця майонезом.

Салат з вареного серця.

Важливо.Треба зауважити!

Не забувайте мариновану цибулю можна приготувати значно швидше якщо у 0,5 літрах води розвести сік лимона та цукор, після чого зварити маринад з цибулею.