Простий салат з свинячого серця з чорносливом.
Простий салат з свинячого серця з чорносливом має досить пікантні смакові якості. В салаті Ви явно відчуєте смак чорносливу, але замаскований смак груши додає деякої незрозумілості. Приємної незрозумілості.
Серед інгредієнтів цього рецепту є морква та сир, тому яскравість барв в салатниці надзвичайна. Якщо у вас недостатньо інгредієнтів, або Ви не полюбляєте чорнослив, Ви можете приготувати менш складний салат з свинячого серця, який також буде бездоганним.
Інгредієнти салату з свинячого серця з чорносливом.
- Яйце - 5 шт.;
- Морква - 2 шт.;
- Груша - 2 шт.;
- Серце зі свинини - 2 шт.;
- Сир - 100 г;
- Сливи - 150 г;
- Майонез - для заправки;
- Спеції.
Крок 1. Будь який салат з серця треба починати з приготування основного інгредієнту – з серця. Тому що, як правило це віднімає більш всього часу. Тому заздалегідь зваріть серце свині, після чого поріжте його на невеличкі шматки.
Крок 2. Візьміть цибуля, поріжте кільцями та замаринуйте її в оцті.
Крок 3. Сваріть яйця та поріжте їх на не дуже великі шматки.
Крок 4. На крупній тертці протріть очищену моркву та розріжте чорнослив навпіл.
Крок 5. Змішайте всі інгредієнти, додайте спецій та заправте майонезом.
Ось і все. Дайте постояти салату з свинячого серця хвилин 15-20 та можете виставляти на стіл.