Салат з курячих сердець.

Салат з курячих сердець з досить цікавим смаком. Головне, що цей салат дуже простий в приготуванні. Як правило салати з серця готуються не менш однієї години, але це не стосуються рецепту пропонуємо салату.

Окрім швидкості приготування салату з курячих сердець перевагою є ще й не висока вартість цього салату. Більш того, оливкова олія може бути замінена на звичайну соняшникову, звичайно смак салату в цьому випадку буде інакший.

Інгредієнти салату з курячих середець.

  • 12 маленьких свіжих курячих сердець;
  • сіль і перець - за смаком;
  • оливкова олія за смаком;
  • молодий кабачок – 1шт;
  • молода рукола;
  • листя м'яти – 5,6 листочків;
  • 1 зубчик часнику, дрібно нарізаний;
  • лимон – ½ шт.

Крок 1. Поділіть серце курки на 2 половинки, впродовж. Головне, за допомогою маленького ножа видаліть маленькі кровоносні судини. Додайте сіль і перець.

Крок 1, ділемо сереце курки.

Крок 2. Жарте серця при великій температурі у маслі продовж 3 - 4 хвилини.

Крок 2 - жаримо серце.

Крок 3. Додайте до салатниці куряче серце, руколу, кабачки і м'яту та трохи часника. Тепер необхідно додати зелень, масло і сок лимона.  Все Ваш салат з курячих сердець готов.

Готовий салат з курячих середець.

Важливо.Порада фахівців!

Не бійтеся експериментувати при приготуванні салату з курячих сердець, нашкодити салату досить складно. Обов’язково додайте до рецептури улюблені інгредієнти, наприклад, базилік, петрушку таке інше.