Дивовижний салат з маринованого серця.

Цей салат можна по праву назвати розкішним. Ми вважаємо, що салат з маринованим серцем буде гідною прикрасою будь-якого святкового столу, і гості будуть вдячні Вам. Салат з маринованого серця не залишиться без уваги.

Особливістю цього рецепту салату з серця є винний маринад. Серце повинне маринуватися не менше 10 годин. Так це досить довго. Але й смакові якості такого салату будуть відрізнятися від звичайного салату з серцем.

Інгредієнти салату з маринованого серця.

  • Яловиче серце - 0,5 кг;
  • Консервований зелений горошок - 100 грам;
  • Оливки - за смаком;
  • Баклажани - 1 шт.;
  • Червоне вино - 250 мл.;
  • Свіжий зелень;
  • Майонез - 4 столові ложки;
  • Оливкова олія - 4 столові ложки.

Крок 1. Як згадувалося вище, м'ясо повинно бути мариноване не менше десяти годин. Щоб зробити це, змішайте вино і кілька ложок майонезу, а потім покладіть в маринад серце.

Крок 1 - маринуємо серце.

Крок 2. Поки серце маринується, ми приготуємо овочі. Баклажани слід нарізати тонкими круглими скибочками, а цибулю кругами.

Крок 3. Як тільки серце буде готово, ми виймаємо його і розрізаємо на дрібні шматочки, після чого обсмажуємо їх з овочами приблизно 15-20 хвилин.

Після чого необхідно додати горох, зелень, майонез або оливкове масло (на розсуд).

Салат з маринованого серця.

Важливо.Треба зауважити!

Якщо Ви полюбляєте солоненьке, в цьому салаті можна додати крекери. Смак буде протягом шести годин, тому ми рекомендуємо додавати їх перед подачею на стіл.

Ми сподіваємося, що вам сподобається цей салат з серцем. Не бійтеся експериментувати, тому що з серцем поєднується велика кількість продуктів.