Дивовижний салат з маринованого серця.
Цей салат можна по праву назвати розкішним. Ми вважаємо, що салат з маринованим серцем буде гідною прикрасою будь-якого святкового столу, і гості будуть вдячні Вам. Салат з маринованого серця не залишиться без уваги.
Особливістю цього рецепту салату з серця є винний маринад. Серце повинне маринуватися не менше 10 годин. Так це досить довго. Але й смакові якості такого салату будуть відрізнятися від звичайного салату з серцем.
Інгредієнти салату з маринованого серця.
- Яловиче серце - 0,5 кг;
- Консервований зелений горошок - 100 грам;
- Оливки - за смаком;
- Баклажани - 1 шт.;
- Червоне вино - 250 мл.;
- Свіжий зелень;
- Майонез - 4 столові ложки;
- Оливкова олія - 4 столові ложки.
Крок 1. Як згадувалося вище, м'ясо повинно бути мариноване не менше десяти годин. Щоб зробити це, змішайте вино і кілька ложок майонезу, а потім покладіть в маринад серце.
Крок 2. Поки серце маринується, ми приготуємо овочі. Баклажани слід нарізати тонкими круглими скибочками, а цибулю кругами.
Крок 3. Як тільки серце буде готово, ми виймаємо його і розрізаємо на дрібні шматочки, після чого обсмажуємо їх з овочами приблизно 15-20 хвилин.
Після чого необхідно додати горох, зелень, майонез або оливкове масло (на розсуд).
Треба зауважити!
Якщо Ви полюбляєте солоненьке, в цьому салаті можна додати крекери. Смак буде протягом шести годин, тому ми рекомендуємо додавати їх перед подачею на стіл. Ми сподіваємося, що вам сподобається цей салат з серцем. Не бійтеся експериментувати, тому що з серцем поєднується велика кількість продуктів. |