Салат з серця і моркви.
Цікавий салат з серця і моркви який є справжнім витвором мистецтва сицилійської кухні. Це досить дорогий салат. Як правило його готують з телячого серця та м’яса яловичини, при цьому страва має бути приправлена морквою, селерою, маслом, оцтом і сіллю.
При приготуванні салату з серця і моркви, до серця краще додати шматок яловичини з ноги теля. Найкращий смак салат буде якщо ви подаєте його холодним через 1-2 години після приготування. Салат з серця і моркви це холодна страва.
Інгредієнти салату з серця і моркви.
- серце теля - 1 шт.;
- яловичина (нога) - 300 грам;
- морква - за смаком;
- селера - за смаком;
- оливкова олія - 2,3 ст. ложки;
- оцет;
- сіль, перець;
- оливки чорні.
Крок 1. Сваріть серце теля та яловичину, після чого подрібніть ці інгредієнти на невеличкі (1-1,5 см) шматочки.
Крок 2. Ретельно очистіть моркву та селеру, подрібніть їх на також невеличкі шматочки.
Крок 3. Для приготування салату з серця і моркви візьміть салатницю та покладіть в неї все м'ясо та моркву з селерою, після чого додайте оливки.
Тепер необхідно додати сіль, перець (за смаком) та заправити салат оливковою олією з оцтом. Після приготування необхідно поставити салат до холодильника, та подавати охолодженим.
Ось і все, Ваш салат з серця і моркви готов.