Салат з серця і моркви.

Цікавий салат з серця і моркви який є справжнім витвором мистецтва сицилійської кухні. Це досить дорогий салат. Як правило його готують з телячого серця та м’яса яловичини, при цьому страва має бути приправлена морквою, селерою, маслом, оцтом і сіллю.

При приготуванні салату з серця і моркви, до серця краще додати шматок яловичини з ноги теля. Найкращий смак салат буде якщо ви подаєте його холодним через 1-2 години після приготування. Салат з серця і моркви це холодна страва.

Інгредієнти салату з серця і моркви.

  • серце теля - 1 шт.;
  • яловичина (нога) - 300 грам;
  • морква - за смаком;
  • селера - за смаком;
  • оливкова олія - 2,3 ст. ложки;
  • оцет;
  • сіль, перець;
  • оливки чорні.

Крок 1. Сваріть серце теля та яловичину, після чого подрібніть ці інгредієнти на невеличкі (1-1,5 см) шматочки.

Крок 1, нарізаємо серце.

Крок 2. Ретельно очистіть моркву та селеру, подрібніть їх на також невеличкі шматочки.

Крок 2, дрібним моркву.

Крок 3. Для приготування салату з серця і моркви візьміть салатницю та покладіть в неї все м'ясо та моркву з селерою, після чого додайте оливки.

Тепер необхідно додати сіль, перець (за смаком) та заправити салат оливковою олією з оцтом. Після приготування необхідно поставити салат до холодильника, та подавати охолодженим.

Готовий салат з серця і моркви.

Ось і все, Ваш салат з серця і моркви готов.