Салат з серця і сиру.
Цей рецепт приготування салату з серця і сиру можна назвати найпростішім серед інших салатів з серця. Для приготування салату потрібно мінімум інгредієнтів, що також є перевагою. Такий салат з серця зможе приготувати навіть навичок в кулінарії.
Корисна порада якщо у Вас недостатньо часу для приготування салату з серця і сиру: корейську морковку нема потреби готувати власноруч, її з легкістю можна придбати у будь-якому невеличкому супермаркеті. Сьогодні це можливо навіть в невеликому містечку. Дуже цікавий солодкуватий смак салату додає груша.
Інгредієнти салату з серця і сиру.
- Яловиче серце - 0,5 кг.;
- Сири твердих сортів - 100-150 грам;
- Корейська морква 150 грам;
- Груша - 1 шт.;
- Майонез - 5 ст. ложка, можне менше (за смаком).
Крок 1. Для приготування салату з серця і сиру спочатку необхідно приготувати серце. Для цього ретельно вимийте свіже серце, видалите слизь. Після чого варіть серце у невеличкій каструльці під закритою кришкою протягом 40 хвилин.
Крок 2. Після того як серце буде сварено, наріжте його невеличкими смужками або кубиками.
Крок 3. Тепер необхідно додати інші інгредієнти до нашого салату. Возьміть сир, перетріть його дрібній тертці та додайте до серця. Переконайтеся, що м'ясо вже охололе, інакше сир розплавиться.
Крок 4. Розріжте цибулю на дрібні шматочки, промийте в теплій воді протягом 10 хвилин. Подрібніть моркву, наріжте грушу невеликими скибочками. Тепер, приправте майонезом і перемішайте.
Дайте постоять салату з серця і сиру хвилин 10-15.