Салат з свинячого серця та корейською морковкою.

Салат з свинячого серця достатньо вишукана ти смачна страва. Як затверджують справжні гурмани, страви з свинячого серця більш корисні та набагато смачніші ніж страви з м’яса свині. Це ж стосується і салатів.

Оригінальний смак серця поєднаний з пряними східними спеціями не залишить Вас байдужими. А головне, рецепт нашого салату з свинячого серця не вимагає складних навичок або недоступних компонентів. Так, готується він достатньо довго, але це стосується майже кожної страви з свинячого серця.

Інгредієнти салату з свинячого серця та корейською морковкою.

  • серце свині - 2-3 шт.;
  • корейська морква - 300 г;
  • цибуля - 1 шт.;
  • майонез;
  • лимонний сік;
  • соєвий соус;
  • насіння кунжуту;
  • свіжа зелень.

Крок 1. Спочатку треба приготувати свиняче серце. Саме цей процес забере у Вас більш всього часу. Для приготування салату з свинячого серця, варіть серце у солоній воді близько години.

Крок 1 - варимо свиняче серце.

Крок 2. Під час приготування свинячого серця, підготуйте салатну заправку. Для цього змішайте пару столових ложок майонезу зі столовою ложкою соєвого соусу та додайте лимонного соку (1/3 лимона).

Крок 2, готуємо заправку для салату.

Крок 3. Розріжте червону цибулю на півкільця.

Крок 3, готуємо лук.

Крок 4. Покладіть в салатницю корейську моркву, цибулю та попередньо порізане на невеличкі кубики свиняче серце. Додайте салатну заправку. Залиште салат свинячого серця на 20 хвилин.

Салат з свинячого серця.

Ось і все, Ваш салат з свинячого серця та корейською морковкою можна подавати на стіл! Перед цим пропонуємо додати до страви насіння кунжуту і свіжу зелень.