Салат з свинячого серця та корейською морковкою.
Салат з свинячого серця достатньо вишукана ти смачна страва. Як затверджують справжні гурмани, страви з свинячого серця більш корисні та набагато смачніші ніж страви з м’яса свині. Це ж стосується і салатів.
Оригінальний смак серця поєднаний з пряними східними спеціями не залишить Вас байдужими. А головне, рецепт нашого салату з свинячого серця не вимагає складних навичок або недоступних компонентів. Так, готується він достатньо довго, але це стосується майже кожної страви з свинячого серця.
Інгредієнти салату з свинячого серця та корейською морковкою.
- серце свині - 2-3 шт.;
- корейська морква - 300 г;
- цибуля - 1 шт.;
- майонез;
- лимонний сік;
- соєвий соус;
- насіння кунжуту;
- свіжа зелень.
Крок 1. Спочатку треба приготувати свиняче серце. Саме цей процес забере у Вас більш всього часу. Для приготування салату з свинячого серця, варіть серце у солоній воді близько години.
Крок 2. Під час приготування свинячого серця, підготуйте салатну заправку. Для цього змішайте пару столових ложок майонезу зі столовою ложкою соєвого соусу та додайте лимонного соку (1/3 лимона).
Крок 3. Розріжте червону цибулю на півкільця.
Крок 4. Покладіть в салатницю корейську моркву, цибулю та попередньо порізане на невеличкі кубики свиняче серце. Додайте салатну заправку. Залиште салат свинячого серця на 20 хвилин.
Ось і все, Ваш салат з свинячого серця та корейською морковкою можна подавати на стіл! Перед цим пропонуємо додати до страви насіння кунжуту і свіжу зелень.