Салат зі свинячого серця довгого приготування.

Салат зі свинячого серця довгого приготування це досить скромне та економічне блюдо, яке є неймовірно смачним та корисним. Свиняче серце містить в собі дуже багато корисних речовин, при цьому не є таким жирним як м'ясо свині.

Цей рецепт салату буде Вам корисним якщо у Вас є вільний час. Смакові якості салату з свинячого серця досить приємні. Поживна цінність – висока. Якщо у Вас недостатньо часу для приготування цього салату зі свинячого серця можна приготувати салат зі свинячого серця за іншим рецептом.

Інгредієнти салату зі свинячого серця.

  • зелена цибуля - за смаком;
  • серце зі свинини - 1 шт.;
  • яйце - 5 шт.;
  • спеції;
  • часник - 3 зубчика;
  • майонез - за смаком.

Крок 1. Для приготування салату зі свинячого серця візьміть яйця і варіть, не менш п’яти хвилин. Тепер необхідно ретельно очистіть їх та нарізати кубиками середнього розміру.

Крок 1, режимо яйця.

 

Крок 2. Візьміть свиняче серце, ретельно вимийте його та покладіть в крижану воду на одну годину, після чого достаньте серце та варить його близько двох годин.

Крок 2 - варимо серце.

Крок 3. Після того як серце зварилося, його охолоджують та нарізають кубиками і змішують з зеленою цибулею і яйцями.

Ріжемо серце.

Крок 4. Тепер необхідно заправити наш салат майонезом. Треба вичавити очищений часник, наповнюємо салат майонезом і перемішати.

Салат зі свинячого серця.