Швидкий салат зі свинячого серця.
Салати з серця вважаються дійсними делікатесами, час приготування котрих досить значний. Рецепт салату, котрий ми пропонуємо приготувати, також потребую часу, але не більш однієї години. Саме стільки необхідно для приготування основного інгредієнта – серця.
Не забувайте, що варити серце бажано у під солонуватій воді. Салати з серця свині досить поживна страва, тому обов’язково до рецептур додаються овочі чи фрукти. Зелень також ніколи не буде зайвою.
Інгредієнти салату зі свинячого серця.
- Серце зі свинини - 1 шт.;
- Морква - 2 шт.;
- Груша - 2 шт.;
- Волоські горіхи - 30 г;
- Огірки - 5 штук;
- Сир - 100 г;
- Спеції;
- Майонез.
Крок 1. Ретельно вимийте серце свині, та зваріть його в солоній воді. Час приготування близько 1 години.
Крок 2. Поки готується серце наріжте цибулю кільцями, та натріть на середню терку моркву. Окрім приємного смаку, морква додає золотий відтінок страві.
Крок 3. Розріжте огірки тонкими смужками. Очистіть горіхи та подрібнить їх.
Крок 4. Коли приготується серце свині та охолоне його треба порізати на невеличкі смужки. Тепер всі інгредієнти змішайте у салатниці, додайте майонез. Додайте постояти салату декілька хвилин, та можете подавати на стіл.