Рецепти салатів на Пасху 2020
Ось нарешті на порозі довгоочікуване свято Пасхи, який салат приготувати, якими смачними стравами Ви можете здивувати своїх близьких в цьому 2020 році. Оригінальні салати на Пасху бажає приготувати майже кожна домогосподарка. Експериментуйте з нами, додавайте до салатів яскравих сонячних кольорів та смаків. Наприклад, звичайне перепелине яйце порізане навпіл навіть у салаті буде нагадувати сонце. А якщо до такого салату додати смаку стиглого манго, Ви отримаєте чудовий Пасхальний салат. Ми пропонуємо Вам декілька цікавих рецептів салатів на Пасху.
Рецепт салату "Щасливої Пасхи".
Надзвичайно яскравий та смачний салат. Додавання манго безперечно здивує та привертає увагу до такого салату, одразу відчувається смак теплих днів. Рецепт такого салату на Пасху зовсім не складний, тим не менш готова страва досить оригінальна.
Інгредієнти салату.
- половинка манго (можна додати і цілий якщо Вам дуже подобається смак цього фрукту);
- 3 помідора;
- 6 перепелиних яєць;
- 1 лимон;
- 150 грам фасолі;
- 5 ч. ложки. оливкової олії;
- сіль і мелений перець та зелень (бажано додавання базиліку).
Спосіб приготування салату "Щасливої Пасхи".
Для приготування салату «Щасливої Пасхи» перш за все відваріть квасолю. Процес це не складний але досить тривалий. Так, для відварки квасолі недосвідчена затратить досить багато часу. Але ми розповімо Вам як відварити квасоль всього за пів години.
Порада фахівців! Візьміть квасоль та залийте її водою. На одну чашку квасолі – 3 чашки води. Додайте зовсім трошки соди (щипочку) на кінчику ножа. Підождіть поки вода закипить. Тепер злийте воду та замініть її на холодну. Поставте на вогонь. Коли вода закипить додайте до каструлі цукор 1ст. ложку на 1 літр води. Тепер варіть приблизно 30 хв. Доречи, квасоль не стане темнішати якщо Ви не будете закривати кришкою каструлю коли варите. |
Якщо у Вас немає стільки вільного часу для приготування, придбайте консервовану квасолю.
Тепер зваріть перепелині яйця та розріжте їх навпіл.
Смакові якості манго. Для приготування цього салату на Пасху, як і любого іншого ретельну увагу зверніть на стиглість манго. Цеї інгредієнт надає особливого смаку Вашій страві. Манго має бути зрілим, трішечки м’яким.
Ось майже і все, вимийте помідори, зелень, подрібніть їх. Змішайте приготовані інгредієнти. Для заправки салату на Пасху використовуйте наступний рецепт: збийте чотири столові ложки олії, з фільтрованим лимонним соком, сіллю і перцем.
Рецепт веселого салату на Пасху.
Ви скажете як так, простий салат, а може бути кумедним та цікавим. Все дуже легко, прості інгредієнти, просте приготування, головне надати трошки почуття гумору для такого салату. Особливо зацікавить такий салат на Пасху дітлахів.
Інгредієнти салату.
- 3 яйця курині або перепилині;
- 4 помідора чері;
- листя салату;
- кроп.
Пасхальній салат «Cafè De Paris».
Це салат основним інгредієнтом котрого є курина грудка чи куряче філе. Тому якщо Ви дотримуєтесь дієти зверніть на це увагу. Основною особливістю такого салату на Пасху є приготування майонезу. Так, для рецептури найбільш оптимально буде приготування домашнього майонезу. Зробити це зовсім не складно, але на приготування знадобиться трохи часу.
Для приготування домашнього майонезу Вам необхідно: два курині жовтка, поміщеними у високу склянку, сіль, відфільтрований лимонний сік і 200 г рослинного масла, оцт. Певна річ, домашній майонез можна замінити звичайним придбаним у супермаркеті.
Інгредієнти салату.
- листя салату;
- куряча грудка (смажена або варена);
- майонез (бажано домашнього приготування);
- зелені оливки без кісточок;
- сіль, перець;
- анчоуси в маслі (за бажанням);
- варені яйця;
- оливкова олія.
Спосіб приготування салату.
Спочатку приготуйте м'ясо курки, відваріть його або посмажте. Після того як м'ясо охолоне поріжте його на невеличкі смужки. Тепер вимийте та висушіть зелені листя салату. На салатницю обережно викладіть зелене листя, на нього покладіть м'ясо курки, а зверху покладіть тонким шаром домашній майонез.
Другим кроком при приготуванні такого салату на Пасху е варені яйця. Відваріть яйця та поріжте їх не дольки. Після чого продовжуйте викладати салат в салатниці. Покладіть на шар майонезу яйця, додайте оливки та анчоуси. Можна також додати трошки сухариків за бажанням). Поперчіть та посоліть приготований салат та подавайте до столу.
Салат на Пасху з куркою та авокадо.
Дуже яскравий та смачний салат. Незважаючи на досить велику кількість інгредієнтів готується просто та швидко. Такий салат ідеально підійде для прикраси святкового столу. Особливо привертає увагу наявність у салаті редиски. Це справжнє поєднання весни з літом. Смак редиски вдало поєднується зі смаком авокадо.
Інгредієнти салату.
- 1/2 лимону;
- 1 авокадо;
- 1 маленька червона цибуля;
- філе курки 3 шт.;
- шинка 8 невеликих шматочка;
- 1 редис та 1 морква;
- 1 столова ложка зерністой гірчиці;
- 5 ложек олівкової олії
- 1 чайна ложка меду
- 3 столові ложкі яблочного оцту
- сіль перець за смаком.
Приготування соусу:
Спосіб приготування салату.
Спочатку приготуйте м'ясо курки, підсмажте його до золотистої скоринки. Коли м'ясо охолоне поріжте його на невеличкі шматочки. Тепер приготуйте всі інші продукти для салату. Подрібніть моркву, редис та цибулину на кружечки. Змішайте всі інгредієнти та додайте зелені.
Окремо приготуйте соус для салату. Зробити це зовсім не складно, просто змішайте всі інгредієнти для соусу. Ось тепер салат на Пасху з куркою та авокадо готовий, смачного.