Смачні салати на Великдень 2020

Великдень це саме очікуване свято для наших близьких, так хочеться приготувати особливий салат на такий день. Саме для цього ми підібрали найбільш цікаві рецепти салатів на Великдень. З нами Ви зможете здивувати своїх друзів. Більш того, ми спробували зробити так, щоб всі рецепти у нас змогла приготувати навіть не дуже досвідчена домогосподарка. Не обов’язково бути шеф поваром щоб приготувати чудовий салат на Великдень.

Салат на Великдень з авокадо.

Простий та корисний салат на Великдень, котрий Ви зможете приготувати всього за 10 або 15 хвилин. Такий салат містить дуже мало калорій та багато вітамінів, тому буде особливо корисним для людей котрі дотримуються жорсткої дієти. Зверніть особливу увагу, що по рецептурі, такий салат на Великдень бажано щоб настоявся не менше 5-10 хвилин.

Салат на Великдень з авокадо

Інгредієнти салату.

  • 2-3 морквини;
  • 1 авокадо;
  • горішки, кедрові або інші;
  • зелень: базилік, можна трошки м’яти для свіжісті;
  • сіль, переці (за смаком).

Приготування соусу:

  • 2 чайні ложки меду;
  • 40 мл. олівкової олії;
  • 1 лимон;
  • сіль перець за смаком.

Спосіб приготування салату на Великдень з авокадо.

Ми пропонуємо Вам спочатку приготувати соус для цього салату.  Тому що, його бажано подавати охолоджуваним. Для приготування соусу просто ретельно змішайте всі інгредієнти для соусу. Можна до соусу додати трошки подроблених горішків. Головне зверніть особливу увагу щоб, коли Ви будете вичавлювати лимонній сік до соусу салату на Великдень не потрапили кісточки з лимона. Для цього лимонний сік пропустить крізь марлю. Після приготування, соус покладіть до холодильника.

Тепер приготуйте салат. Спочатку ретельно вимийте та очистіть моркву, після чого поріжте її на невеличкі смужки. Так само поступіть і  з авокадо. Очистіть його від скоринки та поріжте на смужки. Ретельно вибирайте при купівля авокадо. Від смакових якостей цього продукту буде залежить і смак сього салату на Великдень. Авокадо має бути стиглим, трішечки м’яким, з приємним ароматом та смаком.

Ось майже і все, змішайте всі інгредієнти, додайте зелень, сіль та перець.

Важливо.Порада фахівців!

Зверніть особливу увагу на базилік. У Цей салат на Великдень ми пропонуємо обов’язково додавати цю зелень. Смак базиліка унікально поєднується зі смаковими якостями авокадо.

Доречи, цей салат особливо смакує з білим свіжим хлібом.


Салат родзинка на Великдень.

Такий салат безперечно приверне увагу Ваших близьких. Дивовижна подача звичайних продуктів. У першу чергу дітлахи будуть захоплені таким яскравим салатом на Великдень. Можливо з таким поєднанням їм сподобаються навіть яйця, продукт, котрий не всі дітлахи полюбляють.

Салат родзинка на Великдень

Інгредієнти салату на 4 порції.

  • 1 стебелина зеленої цибулі;
  • 250 г зелені (за смаком);
  • 4 курині яйця;
  • 4 редиса;
  • 1 солоний огірок;
  • 16 горошини перцю чорного.

Приготування соусу:

  • оцт;
  • 40 мл. олівкової олії;
  • вода
  • сіль перець за смаком.

Спосіб приготування салату.

Приготуйте зелень для салату. Нічого складного, просто вимийте та подрібніть. Зелень візьміть ту, котру Ви більш за все полюбляєте, це може бути навіть цікавий мікс з різноманітних трав. Тепер полийте зелень соусом, котрий приготувати зовсім не складно, просто змішайте всі інгредієнти для соусу.

Головне з особливою творчістю підійти до приготування яєць. Цей салат на Великдень вирізняється саме неочікуваним поданням. Спочатку відваріть яйця. Потім, коли вони охолонуть почніть їх прикрашати. Вушки зробіть з солоного огірка, оченята з чорного перцю. Вусики модна зробити з стеблю петрушки. Подумайте, може Ви зробите й веселий хвостик.

Редька миші: очистити редьку, але не зрізати коріння (хвіст). Вирівняйте редьку так, щоб вона могла «стояти» (як яйце миші). Потім зробіть вуха та оченята.


Італійський салат на Великдень.

Досить простий та швидкий в приготуванні салатик. Для приготування мі пропонуємо взяти не курині яйця, а перепелині. Вони більш гармонійно поєднуються з іншими інгредієнтами, наприклад з помідорами чері. Особливо корисний рецепт цього салату на Великдень для заклопотаних домогосподарок, оскільки його ви приготуєте всього за 15 хвилин.

Італійський салат на Великдень

Інгредієнти салату на 4 порції.

  • 2 моркви;
  • 200 г листового салату (змішаний за смаком);
  • 2 палички селери;
  • 50 г помідорів чері;
  • 4 яйця;
  • сіль перець.

Приготування соусу:

  • 8 столових ложок оливкової олії;
  • 6 столових ложок бальзамічного оцту;
  • 1 чайна ложка гірчиці;
  • 1/2 - 1 чайна ложка меду;
  • 2 ч.л. листя базиліка (дрібно нарізати);
  • сіль, перець(мелений).

Спосіб приготування Італійського салату на Великдень.

Спочатку вимийте та очистіть всі продукти. Тепер поріжте на смужки селеру та моркву. Помідори розріжте на 4 частинки. Подрібніть зелень.

Тепер можна переходити до приготування яєць. Просто зваріть їх та очистіть від скоринки. Якщо Ви бажаєте додати сонячних ноток до салату на Великдень, Ви можете розрізати яйця навпіл, тоді у салаті з’явиться приємний жовтуватий колір.

Розкладіть інгредієнти салату на велику тарілку. Змішайте всі інгредієнти для заправки. Приготуйте соус. Змішайте всі необхідні інгредієнти. Заправте салат.

Важливо.Порада фахівців!

До італійського салату на Великдень можна додати трошки сухариків, тоді смакові якості страви будуть бездоганними.