Смачна закуска – салат святковий з беконом.
Якщо у Вас попереду свято на котрому буде багато чоловіків, обов’язково приготуйте такий не складний святковий салат з беконом. Всі ми чудово знаємо як складно заставити чоловіків щось добре їсти під час свята. Тому такий поживний та смачний святковий салат стане у нагоді. Таким чином, якщо на святковому столі у Вас є міцні алкогольні напої, готуйте й такий чудовий святковий салат, у ньому має бути бекон, курка та зелень.
Ще однією перевагою у приготуванні такого святкового салату з беконом є те, що всі продукти ви можете придбати, а деякі і підготувати заздалегідь. Так, це дуже полегшує роботу та зменшує час приготування салату. А всім нам дуже добре відомо як часто при приготуванні святкового столі домогосподаркам просто не вистачає часу на приготування всіх смаколиків. Інколи навіть гості жінки збираються на кухні щоб дещо допомогти у приготуванні.
Зверніть увагу на те, що у рецепті цього салату є бекон. Його краще трішечки обсмажити. Так у Вашому святковому салаті з беконом буде приємний хрускіт. Чоловіки обов’язково звернуть увагу на такий неочікуваний смак та характер салату.
Поживний святковий салат салат з беконом.
Інгредієнти святкового салату з беконом та курячою грудкою і авокадо.
- смажений бекон, 100-150 гр. - за смаком;
- смажені на грилі філе курки 2 шт;
- пучок зеленого салату;
- бажано помідори чері - 4шт;
- авакадо 1-2шт;
- сіль - за смаком;
- 2 столові ложки нарізаного свіжого розмарину;
- кресс салат бажано, за можливістю;
- перець - за смаком.
що взяти для заправки святкового салату з беконом:
- 1 столова ложка гірчиці;
- 1/4 склянки оливкової олії;
- 1/4 склянки червоного винного оцту;
- 1 чайна ложка нарізаного свіжого розмарину;
- сіль та перець - за смаком.
Спосіб приготування заправки для святкового салату з беконом.
Давайте спочатку приготуємо заправку для святковий салат з беконом. Це робиться дуже швидко. Все легко та зрозуміло. Наливаємо у баночку оливкову олію, додаємо туди оцет, сіль та перець. Потім добавляємо трішечки гірчиці. Все заправка для салату з беконом готова. Покладіть її до холодильника та продовжуйте готувати салат.
Як приготувати святковий салат з беконом, курячою грудкою та авокадо.
Ми пропонуємо приготування святкового салату з беконом починати з обсмаження бекону та м’яса курки. Зробити це не складно, але потребує деякого часу. Попередньо замаринуйте м'ясо курки, хоча б на 30-40 хв. Звичайно оптимально приготувати курку на грилі, так би мовити з димком. Але не завжди є така можливість.
Поки Ви або Ваш чоловік обсмажує м’ясо курки та бекон, слід приготувати авокадо. Просто вимийте його, очистіть, та подрібніть на кубика або скибочки. Для салату з беконом на свято цього буде достатньо. Можете замінити авокадо на огірок, звичайно це не дуже добре, але смакові якості у готовому салаті з беконом дуже схожі.
Ось майже і все тепер подрібніть м'ясо курки, яке вже встигло охолонути та бекон. Змішайте всі продукти у мисочці. Дістаньте з холодильнику заправку для святкового салату з беконом, котру Ви приготували раніше. Добре все перемішайте.
Порада фахівців! Зверніть увагу, у рецепті ми пропонуємо додавати до такого святкового салату з беконом трішечки помідорів чері, котрі бажано розрізати навпіл. Тоді салат з беконом буде більш смачним та яскравим. |