Святковий салат з курячою грудкою та авокадо.

Салати з курячою грудкою користуються неабиякою увагою та популярністю серед наших жінок. І це цілком зрозуміло, якщо гарно приготувати курку, то майже зі всіма продуктами вона завжди буде смакувати. Сьогодні ми пропонуємо приготувати курку з авокадо. Такий святковий салат з кунячою грудкою та авокадо виходить досить поживним з цікавими, смаковими якостями.

Так, інколи жінки у своїх салатах не повністю дотримуються рецептури та змінюють рецепт за своїм смаком. Це зрозуміло, і ми вважаємо що це абсолютно доречно. У нашому святковому салаті з курячою грудкою та авокадо Ви з легкістю можете замінити авокадо на огірки. Звичайно смак трішки зміниться, але цвілому салат буде виглядати досить достойно. Та гарно виглядатиме на Вашому святковому столі.

Ще однією особливістю при приготуванні такого салату з курячою грудкою та авокадо є наявність у рецепті варених яєць та кукурудзи. За допомогою цих продуктів у салаті одразу з’являються сонячні літні нотки, і салат стає трошки теплішим.

Поживний святковий салат з курячою грудкою та авокадо.

Доречи, такий салат з курячою грудкою та авокадо буде дуже доречним для чоловіків, якщо на Вашому столі є міцні алкогольні напої. Так, м'ясо курки, та яйця  дуже поживні та не зайві.

Святковий салат з курячою грудкою та авокадо.

Інгредієнти святкового салату з курячою грудкою та авокадо.

  • 2 відварені курячі грудки (очистити від шкірки, нарізати соломкою);
  • 2–3 авокадо (розрізати на шматочки);
  • 1 банка кукурудзяних зерен;
  • Смажений бекон 170 г;
  • 1/4 склянки нарізаної зеленої цибулі;
  • 2 столові ложки нарізаного кропу;
  • 2 варені яйця (розрізаних навпіл або на четвертинки);
  • Помідори чері (за бажанням);
  • Сіль, перець - за смаком.

що взяти для заправки святкового салату:

  • 3 столові ложки лимонного соку;
  • оливкова олія - столова ложка;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 1/8 чайної ложки меленого чорного перцю.

Спосіб приготування заправки для салату з курячою грудкою та авокадо.

Пропонуємо Вам перш за все приготувати  заправку для Вашого святкового салату з курячою грудкою та авокадо. Це зробити дуже просто. Спочатку вимийте лимон та вичавите з нього сік у невеличку мисочку. Потім додайте оливкової олії, сіль та перець. Все добре перемішайте та покладіть до холодильнику доки не приготуєте інші продукти для салату.

 Соус для святкового салату з фруктами


Як приготувати святковий салат з курячою грудкою та авокадо.

Після того як Ви приготували заправку для салату з курячою грудкою та авокадо слід приготувати курку. Просто відваріть філе курки у невеличкій каструльці з додаванням улюблених спецій. Після того як курка стане холодною, зніміть з неї скоринку та подрібніть її на невеличкі шматочки.

Варена куряча грудка.

Разом з тим я Ви готуєте курку для салату, Ви можете одночасно і відварити яйця. Після чого очистіть їх та поріжте навпіл, або на чотири частинки, як до вподоби.

Варені курячі яйця.

Прийшов час підготувати авокадо для нашого святкового салату. Все дуже просто. Вимийте та подрібніть на кубики один стиглий авокадо.

Готуємо авокадо.

Ось і все, всі основні інгредієнти для святковий салат з курячою грудкою та авокадо готові. Тепер змішайте всі приготовані інгредієнти, додайте кріп, можна і іншу зелень. Додайте приготовану раніше заправку для салту.

Святковий салат з курячою грудкою та авокадо.

Важливо.Порада фахівців!

Е невеличка хитрість, якщо Ви бажаєте отримати більш насичений смак в Вашому святковий салат з курячою грудкою та авокадо, обов’язково додайте до салату трішечки бекону. Таке поєднання дуже вигідно підкреслює м'ясо курки та додає особливості святковому салату.