Шинка і ананас.
Шинка і ананас – дуже дивне поєднання. Це страва, яку подають під час літнього обіду. Хоча взимку вона також доречна. Це смачне, легке та освіжаюче блюдо. Завдяки наявності ананаса, смак шинки стає дивовижним.
Час приготування цієї страви зовсім не значний, що також додає переваг. Ви можете прикрасити шинку з ананасом свіжим листям м'яти або пучками кучерявої петрушки, які добре підходять майже для усіх страв. Ця страва виглядає дуже ефектно на святковому столі.
Інгредієнти блюда.
- свіжий ананас (стиглий і великий) 1 шт.;
- тонко порізана шинка 200 грам;
- м'ята – за смаком.
Спосіб приготування.
Крок 1. Щоб приготувати шинку і ананас, почніть чистку останнього. Виберіть стиглий ананас, ретельно вимийте його та очистить від скоринки. Після чого, акуратно наріжте невеликими скибочками. Обов’язково необхідно видалити серединку ананасу.
Крок 2. Наріжте тонкими шматочками шинку.
Крок3. На тарілці акуратно викладайте ананас і шику. Продовжуйте чергувати скибочки ананаса з шинкою до тих пір, поки інгредієнти не будуть витрачені. Прикрасьте листям м'яти і подавайте свою шинку і свіжий ананас до столу.